Linnea Widmark om Pernilla Wahlgrens nya pojkvän Christian Bauer

Linnea Widmark var tidigare tillsammans med artisten Benjamin Ingrosso och relationen avslutades inte särskilt bra.
Däremot har Linnea och Pernilla Wahlgren en fortsatt fin relation idag och nu kommenterar ex-flickvännen till och med Pernillas nya kärlekslycka!
Slå på ljud

Linnea Widmark, 25, är känd för att ha varit ihop med en av Sveriges mest framgångsrika sångare, nämligen Benjamin Ingrosso, 23. Paret var ihop i hela sex år.

Benjamin Ingrosso med ex-flickvännen Linnea Widmark, Efterfest för Benjamin Ingrosso som tog en sjunde plats i Eurovision Song Contest Lisabon, Portugal 2018.
Peter Wixström/Aftonbladet/TT

I början av mars 2019 gick det unga paret skilda vägar och de två hade väldigt olika syn på uppbrottet. I ett Youtube-klipp berättar Linnea att hon var lyckligare än någonsin efter uppbrottet då hon hade velat komma ut ur i relationen länge. Benjamin var däremot hjärtekrossad och många av hans låtar handlar om hur gärna han vill ha tillbaka Linnea. I Benjamins låt Costa Rica sjunger han i slutet:


– Jag vill åka till Costa Rica, så jag kan få tillbaka min Linnea.

Linnea Widmark – det gör hon idag

Efter uppbrottet från Benjamin Ingrosso flyttade Linnea till surfparadiset i Centralamerika, närmare bestämt Costa Rica. Hon har bott där i två års tid och ägnar sitt liv åt surfingen.

I januari i år gick hon ut på sin Instagram och visade upp sin nya kärlek, Ran Gamboa Montero. En hunkig surfkille som hon har träffade nere i Costa Rica.

Linnea Widmarks oväntade relation med Pernilla Wahlgren

Trots Benjamins sorg över ex-flickvännen verkar det som att Pernilla Wahlgren och Linnea har en fin relation fortfarande.

Häromdagen la Pernilla ut en selfie på sin Instagram och skrev en lång text om all den kärlek hon har fått av vänner, kollegor och följare samt den nyfunna kärleken Christian Bauer.

Avslöjar
LYCKAN Pernilla bekräftar – Christian är hennes kärlek

Kan inte HANTERA all KÄRLEK!!!!! Vill verkligen att ni ska förstå att jag är så GENUINT tacksam & glad för alla era fina ord! Kan inte tacka er nog!!! Världens bästa följare! Världens bästa vänner! Världens bästa kollegor! Världens bästa familj! Världens bästa barn! Världens bästa C! Får man verkligen vara så här lycklig?! Nyp mig i armen någon! HÅRT!!!

Intill bilden har Pernilla fått många stöttande kommentarer från bland andra Michael Bindefeldt, Kristin Kaspersen och Sarah Dawn Finer.

Men den mest otippade kommentaren är nog från Benjamins ex Linnea Widmark som nu uttalar sig om Pernilla Wahlgrens nya kärlekslycka.

Är så glad för din skull med nya kärleken, och att du är så lycklig! Du förtjänar allt det bästa i livet!!” skriver Linnea på Pernillas bild.

LÄS OCKSÅ: Benjamin Ingrossos första ord om Pernilla Wahlgrens nya relation

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens ord till Linnea Widmark – efter Benjamins svåra kamp

FOTO: discovery+, Peter Wixtröm/TT

SENASTE NYTT!