Benjamin Ingrossos första ord om Pernilla Wahlgrens nya relation

Benjamins ord till Pernilla

Kärleken blomstrar mellan Pernilla Wahlgren och den nya kärleken Christian Bauer.
De två har verkligen funnit varandra och ingen verkar gladare än Pernillas son Benjamin Ingrosso – som nu visar sitt stöd till mamma Pernilla.

Kärleken spirar mellan Christian Bauer, 55 och Pernilla Wahlgren, 53. Nu är det äntligen offentligt och bekräftat – de är ett par! Och många har varit snabba med att kommentera sina lycko-önskningar till paret, som igår gick ut på sociala medier och hyllade varandra.

Dottern Bianca Ingrosso var först med att avslöja Pernillas dejtande i podcasten Ursäkta. Hon var dock förtegen vem Pernilla träffade vid den tidpunkten.

– Ja hon dejtar nu, berättade Bianca.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Breaking
ERSÄTTER Hon är nya jurymedlemmen i Idol 2021

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer bekräftar romansen

Pernilla publicerade ett känslosamt inlägg på Instagram om att hon är både tacksam och glad över att hittat Christian. Hon poängterade även att hon är stolt över sig själv som vågade öppna upp sitt hjärta. Pernilla har nämligen blivit väldigt sårad i tidigare relationer, och sedan uppbrottet från Joachim Lennholm har hon varit singel – fram tills nu.

Både Christian Bauer och Pernilla Wahlgren har bekräftat sin romans, detta efter en romantisk resa till Spanien tillsammans. Pernilla publicerade även en första bild på Christian igår, hon beskrev då för följarna att kärleken kommer när man minst anar det.

”Taaaack fina ni alla, för all er kärlek här inne!! Överväldigad!!! För vet ni; man kan hitta kärleken igen trots att det känns som att man aldrig mer vill öppna upp sitt hjärta. Det tog mig många år, men mitt hjärta är helt nu. Och jag hittade kärleken när jag trodde att jag inte behövde den. Men den kom. HAN kom. Och jag är så oerhört lycklig för det. Att jag kan ha fjärilar i magen, känna pirret och fälla tårar - men av lycka! Så sluta aldrig tro på kärleken...! Den kommer när du minst anar det...Tack C för att du kom in i mitt liv.”

Benjamin Ingrossos första ord om Pernillas romans

Och det råder ingen tvekan om att Pernillas barn är glada över att hon funnit kärleken! Bianca uttryckte redan i podcasten Ursäkta sin stora lycka för Pernilla och att hon var så glad för sin mammas skull.

Även Benjamin Ingrosso verkar vara glad att Pernilla har träffat någon. I en av Biancas vloggar på Youtube så konstaterade han att det var viktigt att Pernilla skulle få hålla kärlekslyckan för sig själv ett tag och uppmanade Bianca att inte prata om det offentligt.

– Ska vi inte låta mamma hålla sitt förhållande privat kanske?, sa Benjamin i vloggen.

– Ja jo men du vet hur jag är, svarade Bianca tillbaka.

Dessutom har både Benjamin och Bianca kommenterat och visat stort stöd på Pernillas bild på henne och Christian med flera hjärtan vardera.

LÄS OCKSÅ: Biancas Ingrossos ilska – efter Benjamins ord om skönhetsingrepp

LÄS OCKSÅ: Måns Zelmerlöws starka ord till Ciara Zelmerlöw inför alla

FOTO: FERNVALL LOTTE/Aftonbladet // Karin Törnblom/TT