Benjamin Ingrossos vädjan till Bianca Ingrosso efter kärleksavslöjandet

Benjamin Ingrosso, Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso avslöjade nyligen att hennes mamma Pernilla Wahlgren har börjat dejta någon. Men nu menar Benjamin Ingrosso att Bianca inte borde gå ut med sådana saker.

Bianca Ingrosso, 26, pratar gärna öppet om hennes liv. Med föräldrar som Pernilla Wahlgren, 53, och Emilio Ingrosso, 55, är det inte så konstigt att hon är van att stå i rampljuset.

Bianca har även många gånger uttalat sig om privata saker, exempelvis i hennes sommarprat i P3. Då berättade Bianca om detaljerade händelser under hennes uppväxt – något som Pernilla inte riktigt höll med om var sant.

Nyligen var Bianca vikarie för Johanna Nordström i podden Ursäkta, som hon har tillsammans med Edvin Törnblom. Johanna hade drabbats av Covid-19 och då behövde Edvin snabbt hitta en inhoppare, och Bianca tackade glatt ja.

Biancas avslöjanden i podden Ursäkta

I podden avslöjade Bianca några riktiga höjdpunkter som hänt den senaste tiden i hennes liv. Bland annat berättade hon att hon och Phillipe Cohen, 26, återigen är ett par. Men Bianca kunde också konstatera att det inte bara var på hennes kärleksfront som det gick bra – utan även på Pernillas.

– Hon dejtar ju nu. Jag kommer inte säga något mer, men hon dejtar. Och jag är så glad för hennes skull, säger Bianca i podden och fortsätter:

– Han är så snygg, men jag vågar inte säga mer.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

LÄS MER: Parneviks hyllas efter beslutet för barnen: "Viktigaste vi har"

Sedan dess har Pernilla varit fåordig när hon uttalat sig om sin nya kärlek. Men när hon gästade Biancas vlogg på Youtube så fick tittarna en liten bekräftelse på att det verkar gå som på räls för duon.

– En sak ni inte vet om mig är att min mor har fått ligga, säger Bianca i vloggen och Pernilla fyller i:

– Kan hända, kan hända, säger hon lite lurigt.

Benjamins vädjan till Bianca efter avslöjandet om Pernilla

I förra veckan publicerades ännu en vlogg på Biancas Youtube-kanal, denna gång handlade det om att följa med i hennes vardag. Så när Bianca satt hos frisören kom Benjamin förbi. Syskonen kom då in på att deras mamma har funnit kärleken.

– Mamma pratade med sin dejt nu på telefon. Han sa att han hade lyssnat på podden där jag sa att de ses, och att han ser ut som Mr Deck i Sex and the city. Goals, säger Bianca i videon.

Benjamin är däremot inte lika mycket för att prata om sin mammas förhållande på samma sätt som Bianca gör. Så nu kommer han med en uppmaning till sin syster.

– Ska vi inte låta mamma hålla sitt förhållande privat kanske?, vädjar Benjamin.

– Ja jo men du vet hur jag är, svarar Bianca.

Benjamin Ingrosso

Benjamin är skeptisk till Biancas uttalanden

Foto: Youtube

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgren svarar på Bianca Ingrossos kärleksavslöjande

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgens nya kärlek – här är allt vi vet om honom

FOTO: Discovery+

Senaste nytt