Mia och Jesper Parnevik hyllas efter beslutet att donera

MIA OCH JESPER PARNEVIK

Mia och Jesper Parnevik har mycket att stå i. De har nyligen sålt huset och blivit morföräldrar för andra gången. Vad kommer härnäst? Nu hyllas de efter att ha tagit ett nytt beslut att donera.
”Det viktigaste vi har är våra BARN i hela världen!!”, skriver Mia.

Hela familjen Parnevik blev kända för svenska folket för ett par år sedan då de hade sin egna reality-program Parneviks på TV3.

Där kunde vi följa golfproffset och pappan Jesper Parnevik, 56, tillsammans med frun Mia Parnevik, 53 och deras lyxiga liv i Florida. I programmet som är baserat på familjens liv kunde vi även följa barnen Peg, 25, Penny, 24, Philippa, 21, och Phoenix, 20. Barnen har även de gjort intryck, exempelvis driver Penny och Peg den framgångsrika podden Pillowtalk.

LÄS MER: Oron för Carolas hälsa – efter läkarens nya upptäckt

Mia Parneviks okända sjukdomskamp – öppnar upp om artrosen

Nyligen har Jesper och Mia sålt huset och systrarna Peg och Penny var snabba med att avslöja i podden var de kommer flytta, och de blir inte en flytt till Sverige som många trott.

– De ska bo kvar i Florida i närheten. Men de vill hitta ett ställe på stranden, bokstavligen på stranden och har lite olika val. Antingen blir det ett nytt hus eller en lyxig lägenhet, avslöjade Penny.

Även om familjen präglas av framgångar så betyder det inte att allt är en dans på rosor. Mia Parnevik har nämligen levt med svår artros i höften under flera års tid. Hjälpen blev övningar via mobiltelefonen i appen Joint Academy.

– Värken kom in i mitt liv för fyra år sedan ungefär och det förändrar ju ganska mycket för man blir inte lika aktiv, säger hon i ett klipp på företagets facebook-sida.

I en intervju med tidningen Aftonbladet så berättade hon även hur artrosen påverkar henne, exempelvis har hon haft sådan smärta att hon haft svår att ta sig upp från sängen.

– Jag har haft jättemycket smärta. Jag kunde knappt gå ur sängen förr, berättade hon.

Jesper och Mia Parnevik hyllas efter donationen

I veckan visades galan Världens viktigaste kväll och Jesper och Mia beslutade att donera bort ett ”Parneviks-kit”, som innefattar golfprylar. Nu hyllas makarna av följarna på Instagram.

”Kom på en bra idé. Det är @unicefsverige Galan NU ! Vi donerar klubbor Bag mm mm !! Ett Parneviks Kit på något kul sätt donera det till någon!! Det viktigaste vi har är våra BARN i hela världen!! Har varit delaktig med @unicefsverige länge och dom gör sån stor skillnad.”, skrev Mia till videon.

Flera hyllar nu paret med kommentarer som: ”Bra initiativ, samtidigt minskar ”lagret” - skönt inför flytten!”

En annan skriver: ”UNDERBAR IDÉ, MIA! Jag och mina arbetskamrater har haft fadderbarn i Afrika under många år!!”

LÄS OCKSÅ: Biancas Ingrossos ilska – efter Benjamins ord om skönhetsingrepp

LÄS OCKSÅ: Nya ödesbeskedet – därför stoppas Ex on the beach helt

FOTO: Stefan Mattsson/Aftonbladet/TT // Cornelia Nordström / EXP / TT

Senaste nytt