Här visar Pernilla Wahlgren upp nya killen – intima bilden på paret

Pernilla Wahlgren hyllar nya killen ”C”
Avslöjar

Det råder ingen tvekan om att Pernilla Wahlgren är kär!
Detta visar hon nu klart och tydligt – då hon hyllar sin hemliga pojkvän och skriver kärleksfulla ord till honom inför alla.
”Tack C för att du kom in i mitt liv”, skriver hon.

Artisten och tv-profilen Pernilla Wahlgren, 53, har genom åren uttryckt sin förkärlek att vara singel. Men det verkar nu vara ett minne blott – artisten och den prisbelönta tv-personligheten är nu kärare än någonsin!

Det var ingen mindre än Pernillas dotter Bianca Ingrosso som vart först på bollen att avslöja sin mammas dejtningliv. Detta gjordes i podcasten Ursäkta i april.

– Hon dejtar ju nu. Jag kommer inte säga något mer, men hon dejtar. Och jag är så glad för hennes skull. Han är så snygg, men jag vågar inte säga mer. Jag vill att han ska få vara hennes och de är inte ihop än, de bara dejtar, avslöjade Bianca i podcasten Ursäkta.

SYSKON Carina om sonens reaktion efter familjelyckan

Pernilla Wahlgrens ärliga ord om att våga dejta igen

Pernilla Wahlgren gästade nyligen Framgångspodden där hon förklarade känslorna kring att börja dejta igen. Att hon tidigare inte vågat men att hon till slut kom till punkten att det var dags.

– Till slut så kände jag så här ”nej jag har inget behov, jag längtar inte efter att träffa nån, kommer bara kännas konstigt, näej ska jag ha nån kille här hemma”. Tills jag kom till en punkt där jag bara nej men jag kanske bara ska våga helt enkelt.

– Det är jag glad för, jag har ingen aning var det här kommer landa, men jag är väldigt glad att jag vågade kasta mig ut.

Pernilla Wahlgrens starka kärleksförklaring till ”C”

Nu kan vi se Pernilla och den nya kärleken tillsammans i Spanien i Pernillas lyxiga hus i Marbella. Hon har delat med sig av hintar på mannen och de verkar minst sagt ha haft det romantiskt.

Nu väljer Pernilla dessutom att lätta på sitt hjärta och kärlekshylla sin nya kille som hon kallar ”C”. Hon tackar även alla fans och följare för all kärlek hon fått.

I ett känslosamt inlägg skriver hon att man aldrig ska sluta tro på kärleken.

”Taaaack fina ni alla, för all er kärlek här inne!! Överväldigad!!! För vet ni; man kan hitta kärleken igen trots att det känns som att man aldrig mer vill öppna upp sitt hjärta. Det tog mig många år, men mitt hjärta är helt nu. Och jag hittade kärleken när jag trodde att jag inte behövde den. Men den kom. HAN kom. Och jag är så oerhört lycklig för det. Att jag kan ha fjärilar i magen, känna pirret och fälla tårar - men av lycka! Så sluta aldrig tro på kärleken...! Den kommer när du minst anar det...Tack C för att du kom in i mitt liv.”

LÄS OCKSÅ: Lars Lerins glädje efter skilsmässodramat med maken ”Junior”

LÄS OCKSÅ: Jon Henrik Fjällgren om nyfödda dottern och uppbrottet från Maret

FOTO: Instagram / Kanal 5

Senaste nytt