LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Carina Berg om sonen Holgers lycka över småsyskonen Otto och Juno

25 maj, 2021 
Mimmi Fouchenette
Carina och Erik Berg
Carina och Erik Berg har nyss fått sin efterlängtade dotter Juno.
Nu berättar programledaren om livet som trebarnsmamma – och hur hennes äldsta son Holger egentligen känner inför att familjen har expanderat.
Annons
Carina och Erik Bergs kärlekssagaBrand logo
Carina och Erik Bergs kärlekssaga

Carina Berg, 43, och den tio år yngre fotbollsstjärnan Erik Berg, 32, träffades för tre år sedan. Paret har fått två barn men vägen dit har inte varit helt enkel.

Carina är just nu aktuell med sitt nya program Var fan är storken? där får vi följa olika par som har kämpat med att bli gravida, bland andra Kenza Zouiten, Charlotte Perrelli och Carolina Gynning, som delar med sig av om sina egna erfarenheter.

Carina och Erik Bergs kamp att bli gravida

Carina och Erik Berg träffades när Carina var 40 år och att få barn i den åldern som kvinna är inte det lättaste. I en intervju med Amelia berättar Carina om hur hon tog upp barnfrågan med kärleken redan efter deras första dejt.

– Vi pratade om det efter vår första dejt. Jag sa att ”det är ett faktum att jag är 40, och om du vill ha barn kan inte vi hänga på den tanken för länge”.

Hon fortsätter:

– Erik sa att han inte hade något behov av att vänta. Han såg bara glittrig och glad ut när jag började prata barn efter fyra minuters dejtande, haha. Det kändes bara rätt på så många punkter i vår relation så det var inget konstigt.

Annons

Men som tidigare nämnt har det inte varit helt lätt för paret att få barnen, det blev fem IVF-försök och fyra missfall innan de till slut fick lilla Otto.

– På ett sätt var det helt absurt att vi drog i gång IVF-projektet precis när vi lärde känna varandra, men det var kanske också det bästa vi kunde göra när vi var så upp över öronen nykära. Tiden var vår fiende, men jag kunde knappt titta på Erik utan att bli knäsvag. Och det gjorde det svåra lite lättare.

Carina Bergs son Holger om lyckan över småsyskonen

Carina Berg har tre barn, sonen Holger, 12, sonen Otto, 2, och dottern Juno, född i mars i år. Holger har hon tillsammans med ex-maken Kristian Luuk, 54.

I intervjun med tidningen Amelia berättar Carina också hur hennes äldsta son egentligen känner inför att familjen har blivit större de senaste åren. Det visar sig att han är väldigt glad över att ha fått två syskon.

– Jag är så lycklig över att kunna ge honom två småsyskon, och han är så kär i dem, säger Carina i intervjun.

FOTO: Karin Törnblom/TT, discovery+

Annons