Idol 2023 marknadsföring banner

Se bilder på Kenza Zouiten Subosic och Aleks nya lägenhet här

20 maj, 2021 
Aleks och Kenzas lägenhet
Kenza och Aleks Subosic har köpt lägenhet!
Nu visar influencern upp drömbostaden och berättar om renoveringsplanerna.
”Vi kommer skapa magi”, skriver hon.
Annons
Carola Häggkvist lyxhus i Sydafrika – Se bilderna här
Carola Häggkvist lyxhus i Sydafrika – Se bilderna här

Bloggaren och influencern Kenza Zouiten Subosic blev i mars tvåbarnsmamma när sonen Danilo kom till världen. Hon och maken Aleks Subosic har sedan tidigare sonen Nikola, som föddes sommaren 2019.

I ett inlägg på sin blogg har Kenza berättat vad hon upplever är det svåraste med att ha två barn under två år och hur hon var rädd att få skuldkänslor gentemot Nikola när hon fick ytterligare ett barn.

”Att Nikola inte förstår allt än. Eller ja, att han många gånger skiter fullständigt i vad jag säger haha. Så om jag är ensam med båda, vilket jag är varje eftermiddag, och sitter och ammar så vill inte han lyssna på mig när jag säger att han inte får klättra upp på köksbordet, hoppa från soffan, stoppa tandborsten i toaletten.. Ni fattar. Jävligt svettigt!!”

”Annars så tycker jag inte att det varit allt för jobbig omställning att gå från 1 till 2. Än. Största skillnaden är såklart att man alltid har minst en unge var, man har aldrig händerna fria!”, skrev Kenza.

Annons

Kenza och Aleks har köpt lägenhet – se bilderna här

Utöver att nyligen blivit tvåbarnsföräldrar har Kenza och Aleks också gått och köpt en ny lägenhet. Nyligen avslöjade Kenza drömköpet.

”Två kärleksfåglar som... köpt sin drömlägenhet förra veckan!!!”, skrev hon till en bild på henne och Aleks.

Nu visar Kenza även upp bilder inifrån lägenheten på sin Instagram-story. Hon filmar runt och skriver till videorna:

”Vi blev kära i lägenheten samma minut som vi klev in i den. Den är allting vi drömt om och letat för under två år. Den har fem rum, kök och två badrum. Såklart ska ni få följa med på resan under renoveringen.”

”Vi kommer skapa magi här. Vi kommer börja renovera i augusti. Självklart kommer vi behålla några vackra orginaldetaljer, men lägenheten behöver lite kärlek.”

Annons
Annons