LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Peg Parneviks tystnad om Filip Lamprecht efter dramatiken i Let's dance

20 maj, 2021 
peg och filip
Filip Lamprecht vann nyligen Let's dance 2021.
Flickvännen Peg Parnevik har inte kommenterat detta eller deras relation sedan dess.
Nu berättar hon att det finns mer drama än vad folk vet.
– Det har hänt så mycket, säger Peg.
Annons
5 saker du kanske inte visste om Peg ParnevikBrand logo
5 saker du kanske inte visste om Peg Parnevik

Efter en tuff säsong av Let's dance 2021 stod det klart att Filip Lamprecht, 24 vann hela tävlingen tillsammans med danspartnern Linn Hegdal, 25. Det var en jämn final mot artisten Anis Don Demina, 27, men det blev till slut favorittippade Filip som fick lyfta glasskon och titulera sig som vinnare av Let's dance 2021.

Filip var i totalchock efter vinsten och uttryckte flera gånger i direktsändning sin glädje och stolhet. Dels över sin egen prestation men även tacksamheten till Linn Hegdal.

Dramat i Let's dance – Peg Parnevik och Filip Lamprechts relation

Några dagar innan finalen i Let's dance medverkade Filip i en intervju med P4 Extra där han berättade hur tiden varit utanför danslokalen. Han beskrev bland annat hur tufft flickvännen Peg Parnevik, 25, har haft det – då det cirkulerats uppbrottsrykten som de två har dementerat.

– Det har ju varit en extremt tuff period för henne. Det är folk som har valt att skriva och höra av sig till henne, skriva elaka saker. Det är extra svårt när situationen är att jag har valt att ställa upp på nånting som är fantastiskt roligt. Det är ju min upplevelse och mitt val, berättade Filip och fortsatte:

Annons

– Men att det hamnat på henne gör ju en lite frustrerad och man blir ju ledsen och man vill ju bara kunna ta det ifrån henne, den känslan. Man har ju inte riktigt nån kontroll heller. Det blir svårt när man inte kan göra nåt åt det, man kan aldrig få folk att sluta skriva och sådär. Och det är jobbigt att se, jättejobbigt.

Peg Parneviks tystnad efter Filips vinst i Let's dance

Sedan Filips vinst har vi inte hört så mycket från Peg. I sin och systern Penny Parneviks podd Pillowtalk berättar hon nu att det finns mer drama som ingen känner till, då det är ett personligt, enligt henne själv.

– Det har blivit otur på otur på otur, det har hänt så mycket mer drama som jag inte kommer säga i podden för det är privat, säger Peg och fortsätter:

– Jag har hamnat i småtjaffs med alla, allting som kunde gå fel har gått fel. Det är bisarrt. Vi var på en inspelning, av alla personer som var där så var det en person som jag bara ”varför är den här människan här”? Och det hade varit så mycket bråk.

Peg Parnevik berättar även att hon vill ta tillbaka kontrollen över hennes liv.

– Jag kände att jag måste ta tillbaka min kontroll över mitt liv, jag styr, jag bestämmer. Jag bestämmer hur jag känner och hur jag reagerar på saker, jag styr mina känslor.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons