Charlotte Perrelli hyllas efter uppmaningen om vaccin mot corona

Charlotte Perrelli

Charlotte Perrelli har valt att ta ställning i frågan om att ta corona-vaccin eller inte. Nu hyllas hon av fansen för hennes beslut.
Charlotte Perrellis svar efter kritiken mot utseendet
Slå på ljud

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen har varit ett par under flera års tid. Tillsammans har de sönerna Alvin och Adrian och bor i den lyxiga Stockholms-förorten Djursholm.

Charlotte har även sönerna Angelo och Alessio tillsammans med ex-maken Nicola Perrelli. Trots att paret idag inte längre är ett par har Charlotte ändå valt att behålla ex-makens efternamn. Däremot vill hon helst inte prata om honom av några olika anledningar.

På sociala medier delar både Charlotte och Anders med sig av deras vardag och följarna får ofta känna sig delaktiga och involverade.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Delar med sig av lyxlivet på sociala medier

Familjen bor i en 800 kvadratmeter stora villa och har allt man kan tänka sig behöva, så som egen tennisbana och jacuzzi. Dessutom äger paret även ett hus i mångmiljonklassen i Marbella på spanska solkusten och utöver det har de även en stuga i Åre.

– Jag känner mig extremt lyckligt lottad och jag tänker på det jätteofta. Jag går inte heller och tänker att det kommer vara för evigt, allt kan förändras. När något som corona händer behöver jag inte ha paniken att få in pengar, jag vet att många har kniven mot strupen nu – det gör mig ännu mer tacksam, har Charlotte tidigare sagt om framgången tillsammans med maken.

Något annat som Charlottes följare har kunnat ta del av den senaste tiden är att få au-pairen Mary Jane att få visum. Mary Jane började jobba för Charlotte och Anders under sommaren 2019. Hon kommer från Filippinerna och med tanke på att kontrakten bara skrivs på ett år i taget så var Mary Jane tvungen att åka hem igen.

”Det har gått ett år. Det gick sååå fort. Hon är en del av vår familj idag, men ett aupair kontrakt innebär Bara ett år. På dagen idag var hon tvungen att lämna landet. Med tårar sprutande ner för våra kinder sa vi hejdå. Fort, för det var outhärdligt jobbigt!”, skrev Charlotte då på bloggen.

Stora hyllningarna till Charlotte efter beslutet

Därför var det ett riktigt glädjande besked nu när Charlotte nyligen kunde meddela att Mary Jane är tillbaka! Och den här gången är hon inte själv, Mary Jane har nämligen med sig både dottern och maken på kuppen.

Charlotte och familjen blev minst sagt glada över att få ha Mary Jane tillbaka hos sig och nu gäller det bara att coronapandemin tar slut snart. Mary Jane har ju nämligen varit med på familjens alla resor och hon har även lärt sig simma. Men på vägen till ett avslut på den här pandemin så krävs det ju att alla vaccinerar sig.

Nu visar Charlotte stolt upp var hon står i den frågan.

”Jag är självklar med i kampanjen #kavlaupp för att upplysa och uppmana alla att ta vaccinet så fort det ges möjlighet.”, skriver hon och fortsätter:

”Själv längtar jag tills jag har åldern inne och får ta min första spruta? Längtar såååå tills vi får tillbaka ett fullt normalt samhälle igen!! Kommer ni att ta den?”

I kommentarsfältet kryllar det nu av hyllningar och massa fans som tycker Charlotte gör helt rätt.

”En självklarhet att vaccinera sig. Är själv fullvaccinerad sedan februari eftersom jag arbetade på IVA med covidpatienter.”, skriver en.

”Bra där. En självklarhet själv har jag fått mina båda sprutor”, skriver en annan.

LÄS OCKSÅ: Charlotte Perrellis glädjebesked med aupairen – efter långa väntan

LÄS OCKSÅ: Charlotte Perrelli och Anders lyxliv – medlemskapet i Djursholm country club

FOTO: SVTPlay, TT

FRÅN FÖRSTASIDAN