Charlotte Perrellis glädjebesked – efter långa väntan

Charlotte Perrelli, Anders Jensen

Charlotte Perrelli har kämpat i över ett halvår med att få sin kära au-pair Mary Jane till Sverige. Det har inte varit lätt men nu kan artisten pusta ut för nu hon tillbaka!

I augusti 2019 fick Charlotte Perrelli ett tillskott i familjen – som kom att bli som en riktigt kär familjemedlem. Nämligen au-pairen Mary Jane från Filippinerna.

Efter ett år kom dock bakslaget när Mary Jane var tvungen att åka hem igen då hennes arbetsvisum hade gått ut. För filippinska au-pairer skrivs kontrakten på ett år i taget och när de går ut är det mycket pappersjobb som behöver göras för att få förlänga. När Charlotte och familjen skulle ta farväl av henne i somras var det väldigt känslosamt.

LÄS MER: De åkte ur semifinal i Masked singer – detta betydde alla ledtrådar

”Det har gått ett år. Det gick sååå fort. Hon är en del av vår familj idag, men ett aupair kontrakt innebär Bara ett år. På dagen idag var hon tvungen att lämna landet. Med tårar sprutande ner för våra kinder sa vi hejdå. Fort, för det var outhärdligt jobbigt!”, skrev Charlotte då på bloggen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Au-pairen Mary Janes tragiska öde i Filippinerna

Mary Jane var 20 år gammal när hon kom till familjen Perrelli/Jensen. Omständigheterna hemma i Filippinerna hade gjort att hon stod utan jobb med en hel familj att försörja. Hennes pappa hade gått bort i cancer och hennes mamma jobbar inte på grund av lungproblem. Så där stod Mary Jane med en treårig dotter, en man och en familj att försörja.

Därför blev det ett rejält glädjebesked när Mary Jane fick komma till Sverige och börja jobba för schlagerstjärnan. Hon blev snabbt en del av familjen och de stormtrivdes i varandras sällskap. Under hennes tid i Sverige har Mary Jane fått resa med familjen, lära sig simma och fått tandställning.

Sedan det jobbiga avskedet i somras ha Charlotte kämpat för att Mary Jane ska få komma tillbaka till Sverige. Och nu är de äntligen återförenade.

Glädjebeskedet: Mary Jane är tillbaka i Sverige

Att få tillbaka Mary Jane var dock lättare sagt än gjort. Efter flera motgångar hade familjen nästan börjat ge upp hoppet.

”Det har inte varit lätt. Vi trodde de skulle vara tillbaka i oktober. Sedan till jul…. sedan i slutet av januari…. så har det hållit på. Har köpt flygbiljetter som brunnit inne. Lock down som försvårat processen. Pennalismen i Filippinerna är inte att leka med.”, förklarar Charlotte på bloggen.

Men nu har vinden vänt och lyckan är total. Mary Jane är tillbaka i Sverige, denna gång är även maken och dottern med, så det är dubbel glädje.

”Nu börjar deras resa i Sverige. Ett nytt liv. Med trygghet och tak över huvudet. En säng att sova i och mat i kylskåpet. Pasta!!!! Inte bara på julafton utan hur ofta de vill….”, skriver Charlotte och fortsätter:

”Så avslutningsvis. Känn er inte någonsin besegrade förrän ni fått igenom era drömmar. Hårt arbete, envishet och att vara målmedveten leder dig dit du vill och det är det alltid värt att kämpa för.”

LÄS OCKSÅ: Därför vill inte Charlotte Perrelli prata om ex-maken Nicola Perrelli

LÄS OCKSÅ: Charlotte Perrelli och Anders lyxliv – medlemskapet i Djursholm country club

FOTO: Karin Törnblom/TT, SVT

Senaste nytt