LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tilde de Paulas varning till Carina Berg efter hackningen

19 maj, 2021 
AvLovisa Ström
Tilde de Paula & Carina Berg
Tilde de Paula var med om en turbulent händelse för ett tag sedan.
Nu berättar Carina Berg om varningen hon fick från programledaren i samband med incidenten.
– Jag vågade inte, säger hon.
Annons
Carina Berg gör serie om barnlöshet "Var fan är storken?" – Se trailern härBrand logo
Carina Berg gör serie om barnlöshet "Var fan är storken?" – Se trailern här

I senaste avsnittet av Carina Berg och Carolina Gynnings podcast Gynning & Berg hittar sig själva berättar Carina om ett misstänksamt mail hon har fått. Samtalsämnet leder då in på det som hände Tilde de Paula för några veckor sedan.

Nu berättar Carina om Tildes varning till henne efter den kaotiska händelsen.

Carina Berg berättar om det misstänksamma mailet

Häromdagen fick Carina nämligen ett mail från en person som kallar sig för Katarina. Denna Katarina skriver att hon är intresserad av att lära känna henne och att hon är ute efter en seriös relation. Hon frågar sedan om Carina vill fortsätta hålla kontakten med henne och även skicka lite bilder, men Carina är skeptisk.

– Man vill ju inte vara otrevlig och inte svara. Hon vill jättegärna ha mina bilder och hon vill gärna fortsatta vår kommunikation, men jag känner mest att vi inte har haft någon, skämtar hon innan hon avslutar:

Annons

– Jag vågade iallafall inte trycka på svara för jag kände att det här leder någonstans till virus.

Och Carolina tycker det var ett bra beslut.

– Nej, du svarar inte på det, säger hon bestämt.

Tilde de Paulas varning till Carina Berg

Och på tal om virus så blev den folkkära programledaren Tilde hackad för ett tag sedan. Och när Carina hade träffat henne på stan hade Tilde då passat på att varna henne.

– Jag träffade Tilde de Paula på gatan. Helt plötsligt var det ju några turkiska ungdomspojkar som sände live på hennes konto och så lät de det där gå runt i umgängeskretsen i flera dagar. Hon berättade att hon hade fått ett mail och klickat på en länk och precis när hon klickat hade hon tänkt att "fan det där var inte bra". Men sen så dröjde det tre dagar innan hennes konto hackades. Så gick man in och tittade på hennes konto och då var det ju turkiska killar som hade jätteroligt i några dagar, berättar Carina innan hon fortsätter:

– Så jag fick ett sms från henne där hon bara "hej, om du får ett dm från mig där de ber dig trycka på en länk så klicka inte. För jag har blivit hackad”.

Annons