Artikeln innehåller reklamlänkar

Fansen häpnar över stjärnornas överraskning på Bindefelds lyxfest

Carola Häggkvist, Lisa Nilsson, Lena Philipsson, Pernilla Wahlgren och Sarah Dawn Finer överraskar Michael Bindefeld under hans 60-årsfirandet i Tel Aviv.

Under onsdagen flög festfixaren Micael Bindefeld ner stora delar av den svenska kändiseliten till Tel Aviv för att fira sin 60-årsdag.
I fem dagar ska firandet hålla på – och redan nu har födelsedagsbarnet hunnit få en hel del överraskningar från de kända gästerna.
Särskilt en supris har fått fansen att tappa hakan.

Micael Bindefeld, 59, har gjort sig känd som en av Sveriges mest kända festfixare. 1987 arrangerade han sitt första evenemang och har sedan dess etablerat sig bland den svenska kändiseliten. Hans PR- och eventbyrå Micael Bindefeld AB redovisade en vinst på åtta miljoner kronor under 2016 – och har bland annat NK och Stureplangruppen som kunder.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg! (länk till Aller media shop)

I samband med sin 60:e födelsedag har Micael Bindefeld bjudit in stora delar av den svenska kändiseliten på en resa till sitt födelsedagsfirande i Tel Aviv. Under onsdagen flög han ner över 140 gäster till Israel där firandet ska äga rum i dagarna fem. På gästlistan finner vi namn som Pernilla WahlgrenLena PhilipssonThomas ”Orup” ErikssonIzabella Scorupco och Jonas Gardell. De kända namnen tar dock inte slut där, utan fortsätter med en rad andra kända svenska skådespelare, artister, politiker och andra celebriteter.

För Expressen förklarar Micael Bindefeld att han bekostar resa och logi för alla gäster – och avslöjar att han har ett ytterst hemligt schema över vad som ska hända under lyxfestens fem dagar.

– Programmet är hemligt. Vi ska se mina bästa och hemliga ställen. Och också en del klassiska saker som förintelsemuseet Yad Vashem och Västra muren i Jerusalem, säger Micael Bindefeld till Expressen.

Fem dagars firande i lyx

När stjärnorna samlades på Arlanda flygplats visste de inte var resan skulle bära av. På biljetterna stod det att destinationen var okänd. Senare avslöjades det dock att det var just Tel Aviv i Israel som var målet. Staden som Micael Bindefeld själv beskrev som sin favoritstad.

Under flygresan uppdaterade flertalet kända profiler på sina sociala medier – och uppdateringarna fortsatte välla in även efter landning. På onsdagskvällen delade bland andra Pernilla Wahlgren och Camilla Läckberg med sig av det lyxiga firandet som tog plats på en takterrass i Tel Aviv, där gästerna fick njuta av solnedgången, utsikten över stadens skyskrapor, drinkar och god mat.

Festligheterna har fortsatt även under torsdagen och då har gästerna besökt Jerusalem och förintelsemuseet Yad Vashem, vilket bland annat Lena Philipsson uppdaterat om på sitt Instagram-konto.

”Drabbande rundvandring på Yad Vashem Jerusalem holocaust center”, skriver Lena Philipsson i ett inlägg.

 

Stjärnornas oväntade musikaliska gåva

Under dagen har Micael Bindefelds födelsedag uppmärksammats med en gemensam lunch där Carola Häggkvist tog tillfället i akt att leverera ett känslosamt och värmande uppträdande för Micael och hans gäster. Och överraskningarna slutade inte där! På Instagram har Micael Bindefeld själv delat med sig av ett filmklipp där han fick en gåva i form av skönsång från fem av sångerskorna som kommit för att fira honom.

I filmklippet står Lisa Nilsson, Lena Philipsson, Pernilla Wahlgren, Carola Häggkvist och Sarah Dawn Finer på rad och sjunger Amazing grace i stämmor.

”Detta händer bara en gång i livet!!! Att se mina gamla vänner i en unik och spontan gospel djupt nere i grottorna under Heliga gravens kyrka, är inget mindre än häpnadsväckande. Jag älskar er”, skriver Micael Bindefeld till videon.

Och den spontana och oväntade skönsången får även Micael Bindefelds följare – och sångerskornas fans – att tappa hakan.

”Wow den skaran hade man ju velat möta!”, skriver en.

”Vilken magi!”, konstaterar en annan.

”Typ svimmar. Alla mina favoriter!!!”, skriver ännu en.

Den musikaliska överraskningen får även artistkollegor att häpna. Bland annat Sonja Aldén, och Gabriel Forss utrycker sin fascination och glädje över att få höra de fem sångerskorna sjunga ihop.

”Fantastiskt! På så många plan. KRAM!”, skriver Sonja Aldén.

”Magi!! Nytt tjejband in the making”, skriver Gabriel Forss.

FOTO: TT/Eero Hannukainen, Instagram

SENASTE NYTT!