Sarah Dawn Finer har fått sitt andra barn

02 maj, 2021 
Sarah Dawn Finer
Artisten och programledaren Sarah Dawn Finer har fått sitt andra barn och lyckan är total!
”Tacksamhet. Det är det enda jag kan känna. Mitt hjärta är fyllt av så mycket tacksamhet”, skriver hon.
Annons
Sarah Dawn Finers nya glädjebesked – efter stoppade tv-succén
Sarah Dawn Finers nya glädjebesked – efter stoppade tv-succén

Artisten och tv-personligheten Sarah Dawn Finer, 39, avslöjade för hela svenska folket om glädjen att vara gravid igen för andra gången i programmet Efter femTV4 i december. Sarah har sedan tidigare en dotter, med namn Annie Grace Finer. I programmet berättade hon om lyckan och att allt hon önskade var att bebisen skulle komma ut frisk.

– Jag önskar mig att min bebis kommer ut om några månader och är frisk. Och att jag klarar mig igenom den här pandemin hela vägen tills dess, sa Sarah Dawn Finer i programmet.

Vi har kunnat se Sarah höggravid som jurymedlem i TV4:s Talang under vintern, och nu får vi äntligen den underbara nyheten!

Sarah Dawn Finers stora lycka – har blivit mamma för andra gången

När Sarah Dawn Finer gästade Malou efter tio i mitten av april berättade hon att hon kände sig orimligt gravid.

– Jag är orimligt gravid. Man sover inte alls, och den här gången har jag andra barn. Det hade jag inte första gången, då får man ju ännu mindre vara ifred, berättade Sarah Dawn Finer i Malou efter tio.

Annons

– Men snart förhoppningsvis vet jag hur jag ska hantera det. Kan jag bara få ta hand om det här barnet, berättade hon.

Och nu avslöjar äntligen Sarah Dawn Finer att hon fått sitt andra barn. På Instagram skriver hon om den fantastiska nyheten.

”Tacksamhet. Det är det enda jag kan känna. Mitt hjärta är fyllt av så mycket tacksamhet. Vår vackra, starka pojke, Benji Sam Finer kom till oss, tidigt imorse denna söndag. Det finns ingen passande bild eller text att skriva i en sån här stund. Du kom ut tillslut, men under dramatiska omständigheter, och under några av de värsta och längsta minutrarna i vårt liv, så visste vi inte om vi skulle få ha dig kvar hos oss, vid liv”, skriver hon innan hon fortsätter:

”Tacksamheten till din bästa pappa Jonas för hans oändliga stöd och styrka vid bådas vår sida, och från oss - till all helt fantastisk personal på BB Stockholm, och på Neo på Danderyds Sjukhus som fick ut dig, gav dig tillbaka till oss, och tar hand om dig, tills allt är lättare… är obeskrivlig. Ni är hjältar allihop.Benjis och våra hjältar.Att kunna få hålla dig tillslut, äntligen sitta här med dig i min famn och känna dig hos mig, med din hand i min, är det enda som spelar någon roll.Din stora familj, din syster Annie längtar ihjäl sig efter dig och alla dina andra förväntansfulla storasyskon, fastrar, mostrar, mormor/morfar alla kusiner och kompisar.Vi älskar dig, vår älskade Benji. Idag, imorgon och alla andra dagar. Äntligen är du här.. och på denna regnbågsfamiljens dag. Välkommen till världen. Den är vackrare med dig i den.”

Annons

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons