ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Det ska Robinson-Dennis Johansson göra för vinstpengarna

30 maj, 2021 
AvLovisa Ström
Dennis Johansson
Robinson 2021 har avgjorts och det blev tillslut Dennis Johansson som tog hem vinsten.Nu berättar han för Hänt vad han ska göra av prispengarna och hur framtiden ser ut.
Annons
XXBrand logo
XX

I söndagens avsnitt av Robinson stod det klart att Dennis Johansson blev vinnaren av årets säsong, och glädjen var enorm både bland honom och de andra deltagarna. Precis när det hade avgjorts bjöd Dennis på ett riktigt vinnarvrål och snabbt var resten av deltagarna framme vid honom för att jubla och gratulera.

– Det bubblar bara inom en nu. Jag är så jävla lycklig och bara fylld av kärlek av alla folk som hejat på en idag. Det har bara gått rus genom kroppen, säger han i programmet innan han fortsätter:

– Jag kan inte tro att jag har vunnit Robinson. Det här är helt historiskt och jag är så glad. Det jag kommer ta med mig mest från det här äventyret är att visa mer kärlek till människor omkring mig, inte ta någonting för givet och leva mer för dagen. Så underbart att få vara med om det här. Nu ska jag hem till min sambo och äntligen få återförenas med henne efter 10 veckor iväg, och det blir även frieri och jag är så lycklig.

Annons

Men det är ju faktiskt så att vinnaren av Robinson vinner mer än bara äran. Nu berättar Dennis för Hänt vad han ska göra med prispengarna.

Det ska Dennis Johansson göra för prispengarna efter Robinson

Och visst blev det frieri. Det första Dennis gjorde när han kom hem var nämligen att överraska sin kärlek Ida och också ställa den stora frågan - och lyckligtvis blev svaret ett solklart ja. För hänt berättar han nu hur prispengarna ska spenderas.

– Vi får väl se beroende på om hon vill slå på stort, hon måste ju ha en del att säga till om också, men det kommer väl bli en bröllopsfest med våra närmaste. Vi får väl se hur långt vi ska sträcka det beroende på covid och så också, men sen får vi väl se om det blir någon bröllopsresa också och var det blir och så, berättar han.

Dennis framtidsplaner efter Robinson – det ska han göra nu

Men att vinna Robinson och ha förlovat sig är inte det enda Dennis kan bocka av på sin bucketlist det här året. Robinson-vinnaren ska nämligen även bli pappa. Barnet beräknas komma redan i augusti och när Dennis får frågan vad han har för planer framöver är det mest att förbereda sig inför det nya kapitlet i livet.

Annons

– Ja, det är mycket på en gång, säger han och skrattar innan han fortsätter:

– Men vi försöker ju renovera färdigt barnrum och göra klart huset för ett tillskott. Och sen vet jag inte. Det är ju mycket med barn och det som kommer framöver så vi ska väl försöka njuta den stunden och ta hand om varandra.

Och glädjen är enorm.

– Det är jättekul. Det är ju det största man kan få i livet, så det känns jättekul, säger han exalterat.

Annons