Charlotte Perrellis knep i relationen med maken Anders Jensen

Charlotte Perrelli och Anders Jensen

Charlotte Perrelli lever ett minst sagt glamoröst liv tillsammans med maken Anders Jensen. Och det finns en sak som de två älskar och det är sporten padel.
– Jag fokuserar på det för att må bra, säger hon i en ny intervju.

Charlotte Perrelli, 46, lever ett lyxigt liv ihop med sin make Anders Jensen, 44. Tillsammans bor de i Djursholm i en stor villa och har barnen Adrian och Alvin. Sedan tidigare har Anders dottern Izabella tillsammans med journalisten Suzanne Sjögren och Charlotte har baren Angelo och Alessio med krögaren Nicola Perrelli.

Och Anders och Charlotte verkar minst sagt vara lyckliga tillsammans! Förutom villan i Djursholm äger de fler fastigheter. Exempelvis åker de ofta till deras hus i Åre eller lyxvillan i Spanien.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

HÅRDA KRAV Nya beskedet om Benjamin's efter succén

Charlotte Perrellis firande av okända systern ”Kina”

För ett tag sedan kunde vi se Charlotte fira sin syster. För det kanske inte många vet är att Charlotte har en lillasyster. Hon heter Caroline ”Kina” Björck, 44, och använder namnet ”Kina”. Systern har dock valt ett liv utanför offentligheten men har flera vänner inom nöjesbranschen.

I samband med lillasysterns födelsedag valde Charlotte Perrelli att hylla henne genom ett inlägg på Instagram.

”Syrran!!!! Idag är det din dag! Grattis finaste DU. Tänk vilken tur att jag lurade med dig till Storstaden för så där 25 år sedan..... så jag får har dig nära hela tiden. Lycka! Alla superlativ som finns går att applicera på dig. Love you. Snart födelsedagslunch, firande och sedan padel.”, skrev hon.

Charlotte Perrellis träningsliv med Anders – knepet i relationen

Nyligen gästade Charlotte Perrelli podcasten Hälsorevolutionen. Där berättar artisten om maken Anders Jensen och deras passion för träning. Passionen har dessutom stärkts under pandemin, då många av Perrellis jobb ställdes in. Och det är just padel som Charlotte och Anders älskar att spela.

– Jag är verkligen ingen stjärna på att spela padel men jag kämpar så att det glöder. Jag är så mycket bättre än när jag började. Det är så enormt mycket teknik. Jag tycker att det är så roligt att få utvecklas i det, säger Charlotte.

Och träningen verkar minst vara ett knep för både Anders och Charlotte. Hon berättar bland annat att det hjälper henne att hålla de negativa tankarna borta under pandemin.

– Jag fokuserar på det för att må bra. Jag är lite rädd för att trilla ner i hålet och bli deprimerad av att inte ha något att göra och inte känna mig viktig och betydelsefull, säger Perrelli följt av:

– Sedan kommer det perioder då jag känner att det lyfter hela mitt liv. Nu känner jag att jag skulle må jätterisigt om jag i stället hade den där timmen för mig själv.

LÄS OCKSÅ: Sanna Nielsen väntar barn med Joakim Ramsell – berättar om lyckan

LÄS OCKSÅ: Jessica Wahlgren om bröllopsplanerna med Magnus Norman

FOTO: Mattias Hansson/TT / Karin Törnblom/TT