Charlotte Perrelli visar upp okända systern Caroline ”Kina” Björck

CHARLOTTE PERRELLI OCH SYSTERN CAROLINE

Charlotte Perrelli är förutom artist en flitig person på sociala medier. Nu visar Charlotte nämligen upp sin kanske lite mer okända syster Caroline ”Kina” Björck för följarna och gratulerar henne på födelsedagen – och visst är de lika!
Slå på ljud

Charlotte Perrelli, 46, lever minst sagt ett lyxigt liv tillsammans med sin make Anders Jensen, 44. Tillsammans bor de i Djursholm i en lyxig villa och har tillsammans barnen Adrian och Alvin. Sedan tidigare har Anders dottern Izabella tillsammans med journalisten Suzanne Sjögren och Charlotte har baren Angelo och Alessio med krögaren Nicola Perrelli.

Charlotte syntes även nyligen i Melodifestivalen där hon gick vidare till final med låten Still young. Dessutom reser hon ofta till sitt lyxhus i Spanien för att njuta av sol, bad och sporten padel. För att inte tala om Djursholmsvillan så är huset i Spanien på 745 kvadratmeter, med fem sovrum, sju badrum och 543 kvadrat stor terrass.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

LÄS MER: Därför vill inte Pernillas nya kille inte vara med i Wahlgrens värld

Charlottes lyxköp till föräldrarna – bor granne med varandra

Charlotte Perrellis föräldrar Berth och Monica bor numera i den gamla trädgårdsmästarbostaden, som tillhör Djursholmsvillan där Charlotte och Anders bor.

Det var i en intervju med Expressen Hälsoliv under förra sommaren Charlotte avslöjade att hon och Anders hade köpt grannhuset i Djursholm som från början tillhörde deras tomt.

– Vi har också köpt grannhuset i Djursholm. Från början tillhörde den tomten vårt hus, men för 20 år sedan styckades den av och det byggdes ett hus. Nu ska vi flytta staketet och antingen bygga om grannhuset eller riva det, så mamma och pappa kan flytta in där, berättade Charlotte då.

Trädgårdsmästarbostaden som de kallar det är på 100 kvadrat. Dessutom var det maken Anders idé att Charlottes föräldrar skulle flytta in.

– Från början var det Anders förslag. Varken mina föräldrar eller jag hade kommit på idén. Det började med att pappa var uppe hos oss varannan vecka, när mamma hade jobb i Småland.

Charlotte Perrelli hyllar okända systern Caroline ”Kina” Björck

Det kanske inte många vet är att Charlotte dessutom har en lillasyster som inte alls bor långt ifrån Charlotte. Hon heter Caroline ”Kina” Björck, 44, och verkar använda namnet ”Kina”. Systern har dock valt ett liv utanför offentligheten men har flera vänner inom nöjesbranschen. Faktum är att Charlotte och systern är väldigt lika varandra!

Nu väljer Charlotte dessutom att hylla sin syster på Instagram och det är väl inte så konstigt då lillasyster Kina fyller 44 år!

”Syrran!!!! Idag är det din dag! Grattis finaste DU. Tänk vilken tur att jag lurade med dig till Storstaden för så där 25 år sedan..... så jag får har dig nära hela tiden. Lycka! Alla superlativ som finns går att applicera på dig. Love you. Snart födelsedagslunch, firande och sedan padel.”, skrev hon.

Det verkar även som Charlotte Perrellis syster är god vän med ingen mindre än Jessica Wahlgren som gratulerar och hyllar Caroline ”Kina” med ett långt inlägg på Instagram.

Till bilden skriver Jessica bland annat: ”Tack min fina fina vän för att du alltid finns vid min sida! Så rolig, lojal, omtänksam, sätter alla andra före dig själv.”

LÄS OCKSÅ: Därför slutade Annika Jankell på Nyhetsmorgon – verkliga orsaken

LÄS OCKSÅ: Magdalena Graaf bryter tystnaden om Filip Larssons nya flickvän

FOTO: Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!