David Lindgrens ursäkt till Keyyo efter orden om relationen med Hugo

David Lindgren ber om ursäkt
Breaking

Förra veckan avslöjade David Lindgren att Keyyo och Hugo Gustafsson dejtar efter sin medverkan i Let's dance 2021.
Påståendet har Keyyo i efterhand dementerat.
Nu ber David Lindgren om ursäkt.

Let's dance 2021 har bjudit på en hel del saker som varit unika för säsongen. Nya programledare och intriger är bara förnamnet. I slutet av april nåddes vi dessutom av beskedet att Carola Häggkvist, 54, valt att hoppa av Let’s dance 2021 på grund av hälsoskäl.

Detta bekräftade sedan TV4 för att meddela att den tidigare deltagaren Kristina ”Keyyo” Petrushina tillsammans med danspartnern Hugo Gustafsson skulle ersätta Carola. Keyyo hade då redan åkt ut men fick en unik andra chans att tävla igen. Keyyo och Hugo slutade sedan på en tredje plats i tävlingen, vilket de båda var mycket nöjda över.

FAMILJ Christina Schollin om Pernilla och Christians kärlekslycka

David Lindgrens ord: Berättade att Keyyo och Hugo dejtar

David Lindgren, ny programledare för Let's dance, gick förra veckan ut i lokaltidningen Norran och berättade att deltagaren Keyyo och danspartnern Hugo Gustafsson dejtar efter Let's dance 2021, vilket Hänt rapporterade om då.

– Hugo och Keyyo gick bra ihop och de dejtar nog lite som jag har förstått det. Sedan hittade jag och Petra varandra och vi vill verkligen jobba ihop. Så det var en liten tv-romans mellan oss, berättade David Lindgren till lokaltidningen Norran.

Hänt sökte både Keyyo och Hugo förra veckan utan gensvar, men för Aftonbladet dementerade Keyyo Davids ord om att hon skulle dejta Hugo.

”Haha! Mr Lindgren vet tydligen mer om mitt kärleksliv än jag själv. Hugo är en helt fantastisk person som jag umgås mycket med och som kom att bli en vän för livet, men jag är singel”, skev hon i ett meddelande till tidningen.

Annons

Let's dance kan du se på C More. Skaffa konto här

Börja titta

David Lindgren ber om ursäkt – efter orden om dejtandet

Nu ber David Lindgren om ursäkt offentligt till både Hugo och Keyyo. Detta gör han i radioprogrammet Gry Forsell med vänner.

– Jag måste lära mig att hålla käften och inte spekulera. Jag har haft kontakt med Keyyo och bett om ursäkt till henne, berättar David Lindgren.

Vidare tyckte David att det var bra att de tog upp ämnet och att han ska sluta spekulera eftersom han inte var rätt person att gissa om just det.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

– Bra att du tog upp detta nu, nämen jag vet ju ingenting. Min fru sa du måste liksom sluta prata hela tiden, säger David och fortsätter:

– Jag bara spekulerade, jag tyckte de var fina ihop och jag tänkte de kanske dejtar. Men vem är jag att gissa det.

LÄS OCKSÅ: Olivia Baldwins ilska efter okända fusket i Robinson

LÄS OCKSÅ: Caroline Kejbert visar upp sina familjemedlemmar – se likheten

FOTO: Carolina Byrmo/Aftonbladet/TT, TV4