BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

David Lindgrens ursäkt till Keyyo efter orden om relationen med Hugo

01 jun, 2021 
David Lindgren ber om ursäkt
Förra veckan avslöjade David Lindgren att Keyyo och Hugo Gustafsson dejtar efter sin medverkan i Let's dance 2021.
Påståendet har Keyyo i efterhand dementerat.
Nu ber David Lindgren om ursäkt.
Annons
Petra Medes okända relation till David Lindgren – så känner de varandraBrand logo
Petra Medes okända relation till David Lindgren – så känner de varandra

Let's dance 2021 har bjudit på en hel del saker som varit unika för säsongen. Nya programledare och intriger är bara förnamnet. I slutet av april nåddes vi dessutom av beskedet att Carola Häggkvist, 54, valt att hoppa av Let’s dance 2021 på grund av hälsoskäl.

Detta bekräftade sedan TV4 för att meddela att den tidigare deltagaren Kristina ”Keyyo” Petrushina tillsammans med danspartnern Hugo Gustafsson skulle ersätta Carola. Keyyo hade då redan åkt ut men fick en unik andra chans att tävla igen. Keyyo och Hugo slutade sedan på en tredje plats i tävlingen, vilket de båda var mycket nöjda över.

David Lindgrens ord: Berättade att Keyyo och Hugo dejtar

David Lindgren, ny programledare för Let's dance, gick förra veckan ut i lokaltidningen Norran och berättade att deltagaren Keyyo och danspartnern Hugo Gustafsson dejtar efter Let's dance 2021, vilket Hänt rapporterade om då.

– Hugo och Keyyo gick bra ihop och de dejtar nog lite som jag har förstått det. Sedan hittade jag och Petra varandra och vi vill verkligen jobba ihop. Så det var en liten tv-romans mellan oss, berättade David Lindgren till lokaltidningen Norran.

Annons

Hänt sökte både Keyyo och Hugo förra veckan utan gensvar, men för Aftonbladet dementerade Keyyo Davids ord om att hon skulle dejta Hugo.

”Haha! Mr Lindgren vet tydligen mer om mitt kärleksliv än jag själv. Hugo är en helt fantastisk person som jag umgås mycket med och som kom att bli en vän för livet, men jag är singel”, skev hon i ett meddelande till tidningen.

David Lindgren ber om ursäkt – efter orden om dejtandet

Nu ber David Lindgren om ursäkt offentligt till både Hugo och Keyyo. Detta gör han i radioprogrammet Gry Forsell med vänner.

– Jag måste lära mig att hålla käften och inte spekulera. Jag har haft kontakt med Keyyo och bett om ursäkt till henne, berättar David Lindgren.

Vidare tyckte David att det var bra att de tog upp ämnet och att han ska sluta spekulera eftersom han inte var rätt person att gissa om just det.

– Bra att du tog upp detta nu, nämen jag vet ju ingenting. Min fru sa du måste liksom sluta prata hela tiden, säger David och fortsätter:

– Jag bara spekulerade, jag tyckte de var fina ihop och jag tänkte de kanske dejtar. Men vem är jag att gissa det.

FOTO: Carolina Byrmo/Aftonbladet/TT, TV4

Annons