Caroline Kejbert visar upp sina familjemedlemmar – se likheten

Caroline Kejbert

Caroline Kejbert och Joacim Rickling fann varandra under Bonde söker fru för ett par år sedan. Nu lever de ett familjeliv på Tuna gård – där Caroline Kejbert under Mors dag dessutom visade upp andra familjemedlemmar. Och visst är de lika varandra!

Tuturduvorna Caroline Kejbert, 31, och Joacim Rickling, 29, träffades i Bonde söker fru 2017, och det sa bara klick! Sedan inspelningen har de hållit ihop och är kärare än någonsin.

Och Joacim Rickling blev minst sagt känd efter sin medverkan, men han borde vara nöjd då han under sommaren 2017 fann sin stora kärlek i Caroline som även hon blev en riktig tittarfavorit. Idag bor paret tillsammans i Öresundsbro på Tuna Gård, och vi har dessutom kunnat följa parets resa med renovering och gårdsliv i det egna programmet Bondeparet på TV4. I början av 2019 fick de sitt första barn Wilda som idag är två år gammal.

Så träffades Pernilla Wahlgren och Christian Bauer

Caroline Kejberts barnbesked – då vill hon ha fler barn

Under förra året hade Caroline svårt att finna tid till att uppdatera sin blogg, det var i samband med att hon startade upp butiken på gården. Vilket hon berättade i en tidigare intervju med Hänt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

– Bloggen har ju hamnat som min sista prioritet, den hamnar absolut sist för den tar så mycket tid. Jag inser kanske att jag inte ska ha bloggen, men det tar emot att lägga ner den. Min tanke var att jag skulle återkomma när jag hade lite tid över, men det finns inte i nuläget.

Dessutom avslöjade Caroline att hon vill ha fler barn tillsammans med Joacim, men att det inte passar just nu.

– Ja det är väl klart att vi vill ha fler barn. Men just nu så börjar man fundera på hur det skulle gå till. Men vi känner oss inte stressade. Men det är klart att vi vill ha fler barn.

I slutet av april konstaterade även Caroline under en frågestund på Instagram att hon vill ha fler barn.

Caroline Kejbert på Instagram
FOTO: Instagram

”Det är inget som vi är stressade över alls men visst vill vi ha ett litet syskon till Wilda.”, skrev Caroline då.

Caroline Kejbert visade upp familjemedlemmarna på morsdag

Caroline delar ofta med sig av bilder på gården och huset på sociala medier. Ofta bilder på Joacim och Wilda tillsammans.Men under morsdag så publicerade Caroline Kejbert bilder på två familjemedlemmar som inte syns så ofta på hennes sociala kanaler.

Till bilden skrev Caroline: ”Mina favoritmammor i hela världen!”

På bilden syns nämligen Carolines mamma och syster, det råder inte heller någon tvekan om att de är lika! Flera kommenterar sin glädje och att de är fina tillsammans.

LÄS OCKSÅ: Mikael Sandström om bröllopsplanerna med kärleken Lotta Engberg

LÄS OCKSÅ: Charlotte Perrellis knep i relationen med maken Anders Jensen

FOTO: Instagram/TV4