Hur träffades Pernilla Wahlgren och Christian Bauer? Pernilla avslöjar

Pernillas nya pojkvän Christian Bauer

Pernilla Wahlgren har efter många år som singel äntligen hittat kärleken.
Den lycklige heter Christian Bauer.
Men hur träffades de?
Nu avslöjar Pernilla hur det ligger till!
Pernilla Wahlgrens ex-pojkvänner genom tiderna
Slå på ljud

Pernilla Wahlgren, 53, har länge hållit sig singel. En av orsakerna är att hon varit rädd för att bli sårad. Men nu har hon äntligen kastat sig ut och hittat kärleken! Den lycklige är modellen Christian Bauer, 55.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Pernilla Wahlgrens ord om Christian Bauer

Pernilla hemlighöll sin älskling Christian länge. Men till slut gick det inte att hålla honom hemlig längre.

För en kort tid sedan berättade hon för sina följare om känslorna kring sin nya relation, men också om tacksamheten hon känner kring stödet från följare och fans.

”Taaaack fina ni alla, för all er kärlek här inne!! Överväldigad!!! För vet ni, man kan hitta kärleken, trots att det känns som att man aldrig mer vill öppna upp sitt hjärta igen”, skrev Pernilla i ett inlägg på Instagram. Hon fortsatte:

”Det tog mig många år, men mitt hjärta är helt nu. Och jag hittade kärleken när jag trodde att jag inte behövde den.Men den kom. HAN kom. Och jag är så oerhört lycklig för det. Att jag kan ha fjärilar i magen, känna pirret och fälla tårar – men denna gång av lycka! Så sluta aldrig tro på kärleken...! Den kommer när du minst anar det... Tack C för att du kom in i mitt liv”, följt av flera röda hjärtan.

Pernilla Wahlgren har hittat kärleken

Pernilla Wahlgren har hittat kärleken.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Hur träffades Pernilla och Christian?

Pernilla har länge provat lika dejtingappar, men helt utan framgång. Snarare har det lett till en smärre panik hos Pernilla.

Men hur hittade Christian och Pernilla varann? Kanske i mångas ögon på ett lite mer ”naturligt sätt”. Hur? Genom gemensamma vänner.

– Vi träffades via gemensamma vänner. Det var så det var. Det var ingen nätdejting, jag har känt det ända från start, det är inte min grej liksom, har Pernilla avslöjat när hon tidigare gästat podcasten Framgångspodden.

LÄS OCKSÅ: Christian Bauer är Pernilla Wahlgrens nya pojkvän – nu bekräftar hon

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso om första mötet med Pernillas nya kille Christian Bauer

FOTO: Instagram, discovery+

FRÅN FÖRSTASIDAN