Bianca Ingrosso om första mötet med Pernillas nya kille Christian Bauer

BIANCA INGROSSOS FÖRSTA MÖTET MED CHRISTIAN BAUER

Pernilla Wahlgren har hittat kärleken i Christian Bauer och har sedan kärleksavslöjandet blivit överöst av gratulationer!
Nu berättar Bianca Ingrosso om första mötet med mamma Pernillas nya pojkvän.

Pernilla Wahlgren, 53, har efter flera år som singel hittat kärleken igen. Hon har genom åren ofta uppmärksammat att hon inte letar efter kärleken – men det verkar nu vara ett minne blott! Hon är nämligen tillsammans med Christian Bauer, 55. Och nyligen syntes de på en romantisk resa ihop till Spanien. I Pernillas lyxhus kunde vi se de två hålla handen och äta romantiska middagar ihop.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Exklusivt
FAMILJ Anders Pihlblad om att jobba med maken Henrik Alsterdal på TV4

Pernilla Wahlgren visar upp kärleken offentligt

Till slut kunde inte Pernilla hålla sig, hon visade upp Christian på Instagram och tackade honom för att han kom in i hennes liv.

Till bilden skrev Pernilla: ”Det tog mig många år, men mitt hjärta är helt nu. Och jag hittade kärleken när jag trodde att jag inte behövde den.Men den kom.HAN kom.Och jag är så oerhört lycklig för det.Att jag kan ha fjärilar i magen, känna pirret och fälla tårar - men denna gång av lycka!Så sluta aldrig tro på kärleken...! Den kommer när du minst anar det...Tack C för att du kom in i mitt liv”

Sedan dess har Pernilla blivit överöst med kärlek och gratulationer. Många av Pernillas vänner, familj och andra kändisar kommenterade sin lycka för paret.

Magdalena Graaf kommenterade: ”GRATTIS. nu är det din tur fina vän”.

Även Carolina Gynning var snabb med att kommentera: ”Men vad fint. stort mega grattis”. Följt av Carina Berg som skrev: ”Så makalöst underbart!!!”.

Det råder ingen tvekan om att hela nöjesvärlden verkar glada för Pernillas skull, och inte minst hon själv och familjen!

Bianca Ingrosso om första mötet med Pernilla Wahlgrens kärlek

Pernilla har dejtat Christian ett tag, och sedan Bianca Ingrossos avslöjande att Pernilla dejtar har frågorna strömmat in om vem den nya kärleken kan vara. Men istället har Pernilla varit tydlig från början att hon kommer vänta med att gå ut med romansen – fram tills för några dagar sedan.

Det var i den egna podcasten Wahlgren & Wistam hon beskrev att hon ville hålla det på en låg nivå till en början.

– Man vill ju ha den där första tiden för sig själv och jag har faktiskt ingen anledning att gå ut och berätta vad han heter eller vem han är eller någonting. Och han har inget intresse av det heller, sa Pernilla då.

Men nu syns Christian umgås med hela Pernillas familj! I veckan kunde vi nämligen se Pernilla på Phillipe Cohens nya restaurang, tillsammans med både barnen och pojkvännen.

Pernilla Wahlgren

Bianca med syskon var på restaurang med Pernillas nya kärlek

FOTO: Instagram

Bianca avslöjade även i samband med besöket att Christian var med. ”Vi är alltså på middag med mammas fkn KILLE”, skriver Bianca på Instagram story.

LÄS OCKSÅ: Lisa Nilssons oro över ekonomin efter svåra coronakrisen

LÄS OCKSÅ: Linnea Widmark om Pernilla Wahlgrens nya pojkvän Christian Bauer

FOTO: LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet / Instagram / Karin Törnblom/TT