LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Linus Wahlgrens markering mot familjen – detaljen delar dem

23 mar, 2020 
Linus Wahlgren Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren
Linus Wahlgren är lite av en doldis om man jämför med resten av Wahlgren/Ingrosso-klanen.
I Malou efter tio berättar han nu om olikheterna som skiljer honom åt från resten av familjen.
Annons
Linus Wahlgrens beslut för barnenBrand logo
Linus Wahlgrens beslut för barnen

Wahlgrens värld är realityserien på Kanal 5 och Dplay som tagit en stor del av Sveriges tv-tittare med storm. Huvudunderhållningen i programmet står Pernilla Wahlgren, 52, och Bianca Ingrosso, 25, för.

Men eftersom Wahlgren/Ingrosso-klanen är minst sagt stor med många tunga namn är det flera kända ansikten som syns till i tv-programmet. Tittarna kan bland annat se Pernillas föräldrar Hans Wahlgren, 82, och Christina Schollin, 82, och såklart även Pernillas andra barn Oliver Wahlgren-Ingrosso, 30, Benjamin Ingrosso, 22, samt Theo Wahlgren, 12.

En annan släkting som syns till i programmet, men lite mindre än Pernilla, är hennes lillebror Linus Wahlgren, 43.

Linus Wahlgrens annorlunda väg

Linus har valt en lite annorlunda väg jämfört med resten av familjen, något som även Malou von Sivers, 67, påpekar när hon har skådespelaren på besök i tv-programmet Malou efter tio.

Malou påpekar att Wahlgren är ett namn som alla har ett förhållande till, men att det inte är lika självklart att folk har det till Linus.

Annons

– Man tänker väldigt mycket på det här med musikaler, show, poddar. Men du är ju den som har valt en annan väg på något sätt inom samma område, säger Malou von Sivers i programmet.

– Nja, jag har väl valt kanske att fokusera. Om jag ska synas i media så har jag valt att fokusera och synas bara när det handlar om mitt jobb som skådespelare, svarar Linus Wahlgren.

Lina Wahlgren med jeansjacka och solglasögon
FOTO: Tommy Holl/TT

“Vill kanske ha ett litet avstånd”

Men vad har egentligen namnet Wahlgren i sig betytt för Linus?

– Det har väl betytt såklart att många har en kanske förutfattad bild av en, menar Linus men passar även på att poängtera att de är en familj som hållit ihop mycket:

– Vi är ju jättetajta. Men vi är också olika människor.

Men gällande Linus mindre roll i Wahlgrens värld så finns det en baktanke med det. Det handlar helt enkelt om att han inte är så bekväm i att vara för privat av sig framför kameran, vilket Wahlgrens värld-gänget är.

– Och sen så vill jag kanske ha ett litet avstånd till min privata sida, avslöjar Linus Wahlgren i programmet.

Förutom att han inte tycker om att vara för privat av sig framför kameran, så grundar sig hans agerande i en personlig åsikt. Nämligen vill han själv inte veta allt för mycket om skådespelares privatliv.

– Jag vill inte veta vad de gjorde imorse när de satt och käka frukost liksom, säger han och menar att han tycker att det krockar lite.

Linus Wahlgren, Peter Wahlgren, Pernilla Wahlgren, Bianca Ingrosso, Benjamin Ingrosso Christina Schollins 80-årsfest
Linus Wahlgren, Peter Wahlgren, Pernilla Wahlgren, Bianca Ingrosso, Benjamin Ingrosso Christina Schollins 80-årsfest, 2018. FOTO: Charles Hammarsten/TT

FOTO: Björn Lindahl/TT, Eero Hannukainen/TT

Annons