AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

David Lindgren: Keyyo och Hugo Gustafsson dejtar efter Let's dance

28 maj, 2021 
David Lindgren, Keyyo och Hugo
Kristina ”Keyyo” Petrushina och Hugo Gustafsson gjorde succé i Let's dance 2021.
Sedan dess har många undrat om de är mer än bara vänner – och nu avslöjar programledaren David Lindgren nya detaljer.
– Hugo och Keyyo gick bra ihop och de dejtar nog lite som jag förstått det, säger han till tidningen Norran.
Annons
Minns du kärleksparen från Let's DanceBrand logo
Minns du kärleksparen från Let's Dance

Let's dance 2021 har bjudit på en hel del saker som varit unika för säsongen. Nya programledare och intriger är bara förnamnet. För att inte tala om när vi i slutet av april nåddes av beskedet att Carola Häggkvist, 54, valt att hoppa av Let’s dance 2021 på grund av hälsoskäl.

Detta bekräftade TV4 för att sedan meddela att den tidigare deltagaren Kristina ”Keyyo” Petrushina tillsammans med danspartnern Hugo Gustafsson skulle ersätta Carola i Let's dance. Keyyo hade då redan åkt ut men fick alltså en andra chans att tävla igen.

Keyyo om unika andra chansen i Let's dance 2021

Keyyo avslöjade att det inte var självklart att hon skulle tacka ja till det unika erbjudandet om att få komma tillbaka i tävlingen.

– Nej, det var det absolut inte. Förra veckan var ganska påfrestande, kroppen fick ta en del stryk på knä och nacke. Sen blev jag ärligt talat ganska ledsen och besviken när vi åkte ut. Så när jag fick frågan igen var det ganska delade känslor.

Annons

– Jag var ganska sugen på att komma tillbaka och köra igen, men jag är också lite rädd för man kan åka ut igen självklart, berättade Keyyo i TV4 då.

Men efter att ha kommit tillbaka gick hon återigen vidare – för att sedan åka ut i semifinalen. Och det råder ingen tvekan om att hon och Hugo kommer bra överens, de verkar minst sagt haft roligt tillsammans!

”TACK FÖR ALLT”, skrev Keyyo när hon åkt ut och var mer än nöjd över en trejde plats.

David Lindgren avslöjar: Keyyo och Hugo Gustafsson dejtar

Let's dance har ju en tendens att bjuda på en del romanser. Paren träffas sju dagar i veckan och tillbringar mer tid tillsammans än med någon annan.

Och sedan Keyyo och Hugo gjorde entré i Let's dance har det spekulerats en hel del kring dansparet – och ifall det finns en chans till romans. I kommentarsfält till bilder som lades ut på paret under Let's dance 2021 har ryktena gått varma. Hugo och Keyyo ska även ha setts umgås en hel del utanför träningssammanhang.

Annons

Trots att Keyyo och Hugo själva inte har bekräftat att det är någonting mer än vänskap mellan dem har nu en annan person valt att uttala sig om relationen – och det är ingen mindre än programledaren David Lindgren. I en intervju med tidningen Norran avslöjar han att Hugo och Keyyo träffar varandra.

– Hugo och Keyyo gick bra ihop och de dejtar nog lite som jag har förstått det. Sedan hittade jag och Petra varandra och vi vill verkligen jobba ihop. Så det var en liten tv-romans mellan oss, säger David Lindgren till lokaltidningen Norran.

I Norran kan du läsa hela intervjun med David Lindgren. Hänt har sökt Keyyo och Hugo utan gensvar.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons