Christina Schollins ord om Pernilla Wahlgrens pojkvän Christian Bauer

PERNI

Pernilla Wahlgren är lyckligt kär i nyfunna pojkvännen Christian Bauer. Men vad tycker mamma Christina Schollin om att dottern äntligen funnit kärleken igen efter så många år?
–Att dessa två har mötts är bara så otroligt positivt, säger hon till Aftonbladet.

Pernilla Wahlgren, 53, har äntligen, efter flera år som singel, hittat kärleken igen! Hon har genom åren ofta uppmärksammat att hon inte letar efter en man och att hon trivs som singel, men nu har någon tagit henne med storm. Och det är ingen mindre än Christian Bauer, 55, som Pernilla träffat genom gemensamma vänner – och de verkar vara kärare än någonsin!

GRIPANDE Dagnys kamp på korttidsboendet

Pojkvännen Christian Bauers kärleksord till Pernilla Wahlgren

Pernilla förklarade sin stora kärlek för Christian under förra veckan på Instagram efter deras resa i Marbella. Även Christian har nu skrivit några väl valda ord och kärlekshyllat Pernilla.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

I Pernillas podcast Wahlgren & Wistam läste Pernilla upp de fina orden från pojkvännen.

– Han la upp en bild på oss på Instagram och skrev "Kan inte hålla tillbaka mig längre. Du ger mig pirr och glädjetårar som jag aldrig känt förut. Du är så jordnära, så äkta, så kärleksfulla, ja du är helt helt underbar. Det här är så äkta och jag är fylld av total kärlek till dig. Tack för att du kom in i mitt liv och gjorde det komplett. Din för alltid”.

Christina Schollin Pernillas lycka

I en intervju med Aftonbladet har nu Pernillas mamma Christina Schollin uttalat sig om sin dotterns relation med Christian Bauer.

– Att hon äntligen vågar. Hon har ju uttryckt sig på ett sätt som gör att man förstår hur stort och vackert och fantastiskt det är att hon har släppt in en ny man i sitt liv. Det är henne så väl unt, hon är ju stormande kär, säger Christina.

Pernilla, som annars haft det tufft med tidigare förhållanden, har aldrig blivit bitter över sina trasiga kärleksrelationer.

– Det är ju därför hon varit bränd. Men hon har aldrig blivit bitter, det är det som är så underbart med Pernilla. Hon har tagit nya tag, men bestämt sig för att ”nej, nu tänker jag inte släppa in någon mer”. Så vänder hon på klacken såhär och är så säker.

Äntliga orden om Christian Bauer

Christina Schollin tror på kärleken och konstaterar att Christian är en bra kille.

– Det får han verkligen, han är ju en vuxen man. Christian är två år äldre och en mogen man som vet vad han vill ha ut av livet. Pernilla är en mogen kvinna som vet vad hon vill ha ut av livet och att dessa två har mötts är bara så otroligt positivt, säger Schollin och fortsätter:

– Christian är trygg i sig själv och har ingen anledning att vara bihang till en känd person. Han har inte ens sett Wahlgrens värld. Det är det som är så härligt, han har lärt känna Pernilla som den underbara tjej som hon är och han blir inte imponerad av att hon är känd. Sedan verkar han helt och hållet bekväm med att vara öppen med sin kärlek till henne.

LÄS OCKSÅ: Olivia Baldwins ilska efter okända fusket i Robinson

LÄS OCKSÅ: Caroline Kejbert visar upp sina familjemedlemmar – se likheten

FOTO: LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet, SANDBERG MAGNUS/Aftonbladet/TT

SENASTE NYTT!