Christian Bauers kärleksförklaring till Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren & Christian Bauer

Pernilla Wahlgrens kärlek är avslöjad och den hemliga mannen visade sig vara Christian Bauer. I podcasten Wahlgren & Wistam läser Pernilla nu upp en fin text som Christian har skrivit till henne.
”Din föralltid”, skriver han.

Att Pernilla Wahlgren just nu är upp över öronen kär i sin nya kille Christian Bauer har nog inte undgått någon. På hennes Instagram har hon flera gånger skrivit om den stora kärlekslyckan och under varje inlägg har hon fått tusentals med kommentarer från människor som verkligen unnar henne det.

”Det tog mig många år men mitt hjärta är helt nu. Jag hittade kärleken när jag trodde att jag inte behövde den. Men den kom. Han kom. Och jag är så oerhört lycklig för det. Att jag kan ha fjärilar i magen, känna pirret och fälla tårar men denna gång av lycka. Tack C för att du kom in i mitt liv”, har hon bland annat skrivit.

Men nu har även Christian skrivit en kärlekshyllning till sin älskling.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Pernilla Wahlgren om när hon sa "jag älskar dig" till Christian

För bara någon vecka sedan åkte Pernilla och Christian till Pernillas hus i Marbella, och resan verkade bli minst sagt lyckad. I podden berättar Pernilla att det kändes helt rätt att vara där med sin nya kärlek och då och då blev de båda så tagna av situationen att de faktiskt började gråta.

– Han är väldigt snäll. Jag tror jag har träffat den snällaste människan på jorden, säger hon innan hon fortsätter:

Jessicas sanning om skandalkvällen

– Det har gått fort men det var väldigt många pusselbitar som föll på plats när vi var i Marbella och jag har aldrig upplevt såhär stark kärlek. Du vet, vi bara grät hela tiden och vi bodde där i vårt hus oh det va ringa konstigheter. Det är som att vi är ett tryggt par samtidigt som vi är så nykära och pirriga så att det är sinnesjukt.

Hon berättar även att hon tog det stora steget att säga "jag älskar dig" till honom under resan.

– Vi satt där och så bara tittade jag på honom och bara "nej jag kan inte hålla mig längre. Jag älskar dig. och så sa han att han älskar mig också och så började vi gråta. Det är så fint. Det är så starkt att jag inte vet vad jag har gjort för att förtjäna det här.

Christian Bauers starka ord till Pernilla Wahlgren

Men Pernilla är inte den enda som har kärleksförklarat sig på Instagram. Även Christian har skrivit några väl valda ord. I podden läser en minst sagt tagen Pernilla upp de fina orden:

– Han la upp en bild på oss på Instagram och skrev "Kan inte hålla tillbaka mig längre. Du ger mig pirr och glädjetårar som jag aldrig känt förut. Du är så jordnära, så äkta, så kärleksfulla, ja du är helt helt underbar. Det här är så äkta och jag är fylld av total kärlek till dig. Tack för att du kom in i mitt liv och gjorde det komplett. Din föralltid”.

Dessutom har Pernilla delat ett inlägg som Christian publicerat på sin instastory. Det är en skärmavbild från hennes podcast där titeln är ”TOKKÄR” och till bilden har han skrivit:

"Jag meeeed #Lyckanärtotal”, följt av ett rött hjärta. Dessutom har han taggat Pernilla i inlägget.

LÄS OCKSÅ: Sanna Nielsen väntar barn med Joakim Ramsell – berättar om lyckan

LÄS OCKSÅ: Christina Schollin om Pernilla Wahlgrens relation med Christian Bauer