LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Axel Pilebys första ord om bebislyckan med flickvännen Felicia Jartén

20 apr, 2021 
Linnea Lundgren
Axel Pileby har blivit ett populärt ansikte i TV4:s Efter fem.
Efter att flickvännen Felicia avslöjat att paret ska bli föräldrar för första gången berättar nu Axel om lyckan.
– Det ska bli jättespännande, säger han i direktsändning.
Annons
Fem kändisbarn som är beräknade 2021Brand logo
Fem kändisbarn som är beräknade 2021

Axel Pileby har blivit en uppskattad sidekick i TV4-programmet Efter fem. I programpunkten Sverigesvepet brukar han ta med tittarna på en resa runtom i Sverige där han presenterar unika spaningar som hänt under dagen eller veckan. Här kan det handla om allt från nya trender på sociala medier till sockstjälande husdjur.

Men trots att Axel har blivit ett riktigt populärt inslag är han inte i alls lika positivt inställd till att dela med sig av sitt privatliv. Han sociala medier innehåller mest jobb-relaterade inlägg där han gärna skojar med sina kollegor men knappast delar med sig av något som rör hans hem. Sedan en tid tillbaka är Axel dock tillsammans med flickvännen Felicia Jartén, 26. Felicia driver tillsammans med sin syster, Filippa Jartén och vännen Sandra Bennerdt podcasten Tre liv med diabetes.

I podcasten är hon betydligt mer öppen kring vad som pågår i hennes och pojkvännens liv än vad han är på sina egna sociala medier. Och för en tid sedan släppte Felicia en riktig glädjenyhet – nämligen att hon och Axel väntar sitt första barn tillsammans.

Annons

Flickvännen Felicias ord om graviditeten

Paret har väntat en rejäl bit in på graviditeten innan det valt att berätta om gravidlyckan och då Felicia avslöjade den stora nyheten var hon redan i sjätte månaden.

– Nu blev jag lite nervös, jag vet inte riktigt hur jag ska säga, förklarar Felicia i podden och fortsätter:

– Jo men det ni vet, men som inte våra lyssnare vet än, är att jag är gravid!

Felicia har diabetes typ 1 och berättar i podden om svårigheterna att kombinera sjukdomen med graviditeten som i sig kan vara tung. Men desto gladare blev det när hon avslöjade hur hon och Axel berättat om glädjen för deras familjer.

– Innan vi berättar vad det är så får ni en muta så att ni inte kan säga nej. Och i de här kuverten stod det moster på ditt Filippa, och mormor och morfar på mammas och pappas, sa Felicia då.

Annons

Axel Pileby bryter tystnaden om bebislyckan

Fram tills nu har dock Axel hållit hemligheten för sig själv och det är inte förrän han konfronteras av kollegan Tilde de Paula som han yttrar de första orden om lyckan.

– Ja det är verkligen kul. Det ska bli spännande, säger Axel i Efter fem efter att Tilde konstaterat att han ska bli pappa.

Axel passar även på att berätta om att barnet är planerat till sommaren innan samtalet går över till det vanliga innehållet i programmet.

FOTO: Instagram/TV4

Annons