Bianca Ingrossos ärliga ord om Christian Bauer efter första mötet

Bianca Ingrosso och Christian Bauer

Bianca Ingrosso är överlycklig att hennes mamma Pernilla Wahlgren har funnit kärleken.
Nu har även Bianca fått träffa pojkvännen Christian Bauer – och hon verkar inte ha blivit besviken.
– Han är ju en gud, säger Bianca i en ny vlogg.

Pernilla Wahlgren, 53, har efter flera år som singel hittat kärleken igen. Mannen som fångat hennes hjärta är ingen mindre än modellen Christian Bauer, 55.

Hela Sverige gläds nu åt Pernilla och i podden Wahlgren & Wistam har tv-profilen berättat att hon till och med inspirerat andra till kärlek. Någon som blev helt totalt överlycklig över Pernillas nya kärleksliv var ju dottern Bianca Ingrosso, 26.

Sedan det blev officiellt att det var just Christian som var Pernillas nya pojkvän har mycket hunnit hända för paret. Bland annat har de träffat varandras familjer och Christian har även fått se Pernillas hus "Casa rosa" som ligger i Marbella. På deras romantiska tripp kunde man se dem hålla handen och fullständigt njuta av varandras sällskap.

Exklusivt
SPRICKAN Sara om relationen med pappa Kamran

Kärleken blomstrar mellan Pernilla och Christian Bauer

Just nu sprudlar kärleken mellan paret och det fullkomligt strålar om Pernilla. Detta är inget hon hymlar om, i podden har det nämligen inte undgått någon hur kär hon är. Efter avslöjandet la Pernilla upp en bild på Instagram där hon förklarade sin stora kärlek för Christian.

”Det tog mig många år, men mitt hjärta är helt nu. Och jag hittade kärleken när jag trodde att jag inte behövde den.Men den kom.HAN kom.Och jag är så oerhört lycklig för det.Att jag kan ha fjärilar i magen, känna pirret och fälla tårar - men denna gång av lycka!Så sluta aldrig tro på kärleken...! Den kommer när du minst anar det...Tack C för att du kom in i mitt liv”, skrev hon då.

Förra veckan blev första mötet av mellan Bianca och Christian. Bianca har nämligen varit tydlig med att hon inte ville träffa honom för tidigt, då hon ville att den första tiden skulle vara enbart för Pernilla och Christian.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Bianca Ingrossos första möte med Christian

Men nu har alltså mötet skett och i sin senaste vlogg berättar Bianca Ingrosso vad hon egentligen tycker om mammans nya pojkvän Christian Bauer.

– Min mamma har ju skaffat pojkvän, asså vad är det som sker?, säger Bianca glatt och fortsätter:

– Han är ju en gud. Asså han är så trevlig. Han är så härlig, han är så skön. Han är så snygg och det var första kvällen ikväll som vi träffade honom allihopa.

Middagen gick av stapeln på Biancas pojkvän Phillipe Cohens restaurang Ted och de åt och drack mycket gott. Men det var inte bara den goda maten som gjorde kvällen så lyckad, Christian var ju med och han fick klart godkänt av Bianca!

– Det är så kul att se henne kär! Asså det är helt otroligt, avslutar Bianca.

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrossos första middag med Pernillas nya kille Christian Bauer

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgren och kärleken Christian Bauers gemensamma flyttplaner

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram