Sara Montazami om utmaningen att jobba ihop med pappa Kamran Montazami

Maria Montazami, Kamran Montazami, Sara Montazami
Exklusivt

Sedan en tid tillbaka har Sara Montazami jobbat med pappa Kamran Montazami inom mäklarbranschen. Nu berättar hon för Hänt om hur det faktiskt är att jobba så nära inpå sin pappa.
– Han är väldigt intensiv, säger hon till Hänt.

Maria Montazami, 55, tog svenska folket med storm genom sin medverkan i den omtyckta realityserien Svenska hollywoodfruar som visades på TV3. Under årens lopp har tittarna hyllat henne för sin godhjärtade och lugna attityd.

Till en början blev Maria mest känd för sina inredningsdetaljer i form av tofsar och förkärleken till läppstift. Men efter det har även hon dykt upp i andra tv-sammanhang, bland andra Let's dance och Klassfesten. Dessutom fick hon äran att vara en av sommarpratarna i P4 Västmanland 2010.

FLYTTPLANER Pernilla om framtiden med Christian

Tillsammans med maken Kamran Montazami, 58, har Maria barnen Sara, Hanna, Emma och Nicholas. Hela familjen har synts till mycket i tv-rutan under åren och tittarna har då kunnat se att Kamran jobbar mycket medan Maria tar hand om barnen och hemmet.

Kamran brinner för sitt jobb som mäklare

Kamran jobbar som mäklare i Los Angeles och i Svenska hollywoodfruar har man kunnat se att han brinner för sitt jobb, detta är något som dottern Sara Montazami nu berättar om för Hänt.

– Han är väldigt mycket av en perfektionist när han jobbar och det är verkligen mycket energi. Därför blev det jobbigt för mamma när han jobbade hemifrån. Det är bättre att han går till kontoret och typ tar ut all stress där, berättar Sara.

Sara Montazami, Maria Montazami

Sara och Maria hittade på mycket roligt i Svenska hollywoodfruar

Foto: TV3

Någon som gått i sin pappas fotspår är faktiskt just Sara. Snart är hon klar med sin mäklarlicens, en examen hon hoppas kunna ta i sommar.

– Det är definitivt annorlunda att jobba med sin pappa. Jag lär mig mycket och mäklare var en ny sak för mig. Så jag har i princip hoppat rakt in i det här jobbet. Jag studerar just nu för att få min licens så jag har just avslutat kursen och nu hoppas jag få min examen om ungefär en eller två månader, säger hon till Hänt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Saras kamp med pappa Kamran

När Sara har fått sin licens är planen att fortsätta jobba med pappa Kamran på kontoret. Kamran är dock lite utav en perfektionist när det gäller jobb och han vill helst aldrig att det sker några misstag. Detta är något som Sara nu beskriver som en utmaning.

– Efter att jag fått min licens kommer vi att bli affärspartners, han kommer vara min mentor och guida mig på vägen till att sälja mitt första hem och så vidare, säger Sara och fortsätter:

– Men han är väldigt intensiv, han gillar inte att göra misstag. Så han måste alltid försäkra sig om att allt är perfekt när vi jobbar. Han är verkligen en perfektionist.

LÄS OCKSÅ: Sara Montazami har förlovat sig med kärleken Diego Valdivia

LÄS OCKSÅ: Sara Montazamis hyllning till mamma Maria Montazami inför alla

FOTO: Jonas Hessman/TT, TV4

Senaste nytt