Sara Montazamis hyllning till mamma Maria Montazami inför alla

Maria och Sara Montazami

Maria Montazami har gjort succé i Svenska hollywoodfruar och har blivit en folkkär tv-personlighet.
Nu hyllas hon dessutom av dottern Sara Montazami som tackar sin mamma för att hon är en sådan bra förebild.
”Du är unik”, skriver Sara.

Maria Montazami, 55, tog svenska folket med storm genom sin medverkan i den omtyckta realityserien Svenska hollywoodfruar som visades på TV3. Tittarna har hyllat henne för sin godhjärtade och lugna attityd.

Till en början blev Maria mest känd för sina inredningsdetaljer i form av tofsar och förkärleken till läppstift. Sedan sin medverkan har hon dykt upp i andra tv-sammanhang, bland andra Let's dance och Klassfesten. Dessutom fick hon äran att vara en av sommarpratarna i P4 Västmanland 2010.

LÄS MER: Linda Bengtzings svåra kamp med barnen

Maria Montazamis glamorösa liv som hollywoodfru

När Maria Montazami flyttade till Los Angeles började hon jobba som servitris och då träffade hon maken Kamran Montazami. Genom Svenska hollywoodfruar har vi även fått lära känna Kamran och barnen.

Tillsammans har de barnen Sara, Hanna, Emma och Nicholas. Under i princip hela deras förhållande har Kamran Montazami varit den som jobbar och Maria har skött om barnen och hemmet. Men Maria har tidigare berättat för Hänt att under pandemin blev det lite annorlunda.

– Jag avskyr att ha en man som sitter hemma och tittar på tv. Jag är inte van vid den livsstilen så jag tycker det är jättejobbigt när han sitter ner. På kvällen kan han ju sitta men du vet på dagen, det gör vi ju liksom aldrig, sa hon då i en intervju med Hänt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Dottern Sara Montazamis starka hyllning till mamma Maria

I år har Maria och Kamran varit gifta i 30 år och Maria har många gånger pratat om kärleken till maken. I en intervju med Expressen berättade Maria nyligen att hon hoppas på att få fira förhållandet ordentligt då det är dags för pärlbröllop.

– Vi har inte börjat smida några planer men något kul ska vi fasiken göra då. Kanske någon kul romantisk resa. Ja, nåt kul ska vi göra. Bara han och jag, 30 år är ju jättemycket, berättade hon.

Förutom pärlbröllop så hyllas nu Maria av dottern Sara Montazami med en kärleksfull bild på Instagram.

Det var nyligen morsdag i USA och då passade Sara på att hylla sin mamma Maria Montazami lite extra. Intill en bild på dem två skriver hon:

”Grattis på morsdag till min bästa vän, mest stöttande, roliga, bästa rådgivare, förebilds-mamma. Tack för att du lärde mig alla de bra sakerna i livet, för att du alltid var där och för att du gör livet så roligt. Du är unik och jag hoppas du vet hur mycket du betyder för mig.”

LÄS OCKSÅ: Mia Parneviks saknad till barnen – efter husförsäljningen

LÄS OCKSÅ: Gry Forssells starka kärleksord till maken Alex Kossek

FOTO: Karin Törnblom/TT