Gry Forssells ord till maken Alex Kossek

GRY FORSSELL

Radio-profilen och programledaren Gry Forssell och maken Alex Kossek har varit tillsammans i hela tjugo år!
Nu visar Gry upp stora lyckan med maken med en ny kärleksfull bild på de två.
”Så glad att jag fortfarande älskar dig”, skriver Gry.
Slå på ljud

Radio-profilen Gry Forssell, 48, känner vi igen från både tv- och radiosammanhang. Sedan 2004 har hon varit radiopratare hos Mix Megapol och sedan 2005 leder hon TV4:s Sommarkrysset som varje år sänds från Gröna Lund i Stockholm.

Förutom en blomstrande karriär så mötte Gry även sin make Alex Kossek, 43, på jobbet. Sedan dess har kärleken varit stark och det råder ingen tvekan om att hon är tacksam över maken.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

LÄS MER: FARVÄL SVT:s Veckans brott stoppas efter 11 år: ”Vemodigt”
Breaking

Grys kärlek till yngre maken Alex Kossek – träffades på jobbet

Grys kärlek till maken Alex verkar starkare än någonsin! Bland annat har hon uppskattat honom extra mycket när hon haft fullt upp med Sommarkrysset.

– Min man Alex och jag hjälps åt för att få ihop sommaren med barnen. På sätt och vis har min karriär haft lite förkörsrätt och Alex är grym på att stötta, har hon tidigare sagt till Expressen.

Men Gry är sällan den som öppnar upp sig om sitt privatliv, men på sociala medier bjuder hon på både bilder från vardagslivet och karriären. Nyligen delade hon med sig av en kärlekshyllning till fem år yngre maken.

Till bilden skrev radio-profilen bland annat: ”För 7305 dagar sedan var det torsdag den 15/3 2001. Du hade flirtat lite med mig sedan du började jobba på samma produktionsbolag som jag ..men du var rätt flirtig med alla så jag tog det inte på så stort allvar. Dessutom var du ju fem år yngre än jag, dina kompisars tjejer tog studenten och jag hade nyss fyllt 28 och hade flyttat hemifrån för nio år sedan så det kändes som att vi var i helt olika faser i livet så jag hade aldrig kunnat gissa att det skulle bli vi.”

Gry Forsells hyllning till Alex: ”Så glad att jag fortfarande älskar dig”

Gry fortsätter nu hylla maken på Instagram och kärleken verkar minst sagt blomstra mellan turturduvorna som fann varandra för tjugo år sedan.

Nu väljer Gry att gratulera Alex på födelsedagen med en intim bild och beskriver att lyckan är total och att hon är lika tacksam som får fira Alexs födelsedag idag som för tjugo år sedan när han fyllde 23.

”Första gången jag fick fira din födelsedag fyllde du 23år och jag är så glad att jag fortfarande älskar dig. Grattis på 43-årsdagen älskling och tack för att du är världens bästa pappa till våra barn, min bästa vän och för att jag får bli gammal med dig.”, skriver hon.

LÄS OCKSÅ: Kritiken mot Nyhetsmorgon – vädermissen får tittarna att reagera

LÄS OCKSÅ: Därför förlovar sig inte Mikael Sandström och Lotta Engberg

FOTO: Karin Törnblom/TT / Instagram

SENASTE NYTT!