Maria Montazami om livslögnen – nu berättar hon sanningen

Maria Montazami känd från Svenska Hollywoodfruar

Maria Montazami har under sin tid i Svenska Hollywoodfruar blivit en folkkär tv-personlighet.
Men nu förändras bilden av henne helt då hon valt att ta avstånd från en del av sitt gamla jag.

AMaria Montazami, 55, blev snabbt en riktig tittarfavorit då hon klev in i Svenska Hollywoodfruar. I programmet kunde tittarna följa med in i Marias glamourösa liv på andra sidan atlanten och idag har hon både sina egna klädkollektioner och viner.

LÄS MER: Bill och Melinda Gates tre barn – så ser de ut

Dessutom har tittarna fått en nära relation till Marias make Kamran Montazami och barnen Sara, Hanna, Emma och Nicholas. Paret har detta år varit gifta i hela 30 år och Maria har många gånger pratat öppet om kärleken till maken som hon än idag har dejtkvällar med varje fredag och lördag. I en intervju med Expressen berättar Maria nu att hon hoppas på att få fira förhållandet ordentligt då det är dags för pärlbröllop.

– Vi har inte börjat smida några planer men något kul ska vi fasiken göra då. Kanske någon kul romantisk resa. Ja, nåt kul ska vi göra. Bara han och jag, 30 år är ju jättemycket!, säger hon till tidningen.

Berättar om nya livet

Men trots Marias omåttliga populär har coronaåret varit ett dråpslag mot programmet Svenska Hollywoodfruar. Efter att pandemin stoppat inspelningarna har kanalen valt att lägga ner programmet och i en intervju med Hänt berättade Maria för en tid sedan om livet bakom kamerorna.

– Jag lever faktiskt ett ganska härligt och lugnt liv. Ganska skönt att inte behöva klä upp sig varje dag. Jag går till kontoret och hjälper min man med inredning. Sara jobbar ju också där så jag får träffa henne varje dag, vi brukar ta luncher och ibland tar vi oss ett glas vin. Jag tränar varenda dag så jag försöker att hålla mig upptagen, sa Maria Montazami då.

Helt borta från rampljuset är Maria dock inte. Med ett stort Instagramkonto har hon många nyfikna följare som gärna får en inblick i Hollywoodfruns vardag.

Maria Montazami om livslögnen

Nu berättar dock Maria om en stor livsförändring som skett under det senaste året. Hon har nämligen tagit av sig sina legendariska extensions – och kastat dem i papperskorgen för gott.

– Så fort mina extensions hamnade i soppåsen kände jag att jag var tillbaka till gamla goda Maria. Det har förändrat allt. Även vårt liv och hur jag är som person. Det är så himla skönt att kunna vara 100 procent sig själv utan några hårextensions. Och det kändes jätteskönt. Det var som att man slängde av sig ett helt lass av Hollywoodflärd rakt ner i soppåsen. Så det var det absolut bästa jag har gjort, säger Maria till Expressen och fortsätter med att berätta om vad valet gjort med hennes mentala hälsa:

– Att jag verkligen kan acceptera mig själv som jag är. Trodde jag att jag var någon annan, ful människa. Att mitt hår inte var perfekt nog. Men det är ju fantastiskt. Vem jämförde jag mig med? Jämförde jag mig med mig själv eller folk i tidningar? Jag vet inte. Jag känner mig som mig själv. Som när man var ung och... Ja, jag kan inte förklara det. Det var en jättefantastisk känsla. Det här är mer mig, Maria, den jag är.

LÄS OCKSÅ: Parneviks hyllas efter beslutet för barnen: ”Viktigaste vi har”

LÄS OCKSÅ: PH-stoppas helt – det händer med okända vinnaren

FOTO: TT