Ida Warg och Alexander Pärleros ska bli föräldrar för andra gången

Poddaren Alexander Pärleros och influencern Ida Warg har sonen Elvis tillsammans, och nu ska familjen utökas, i form av ett litet syskon!
”Vi ska bli fyra”, skriver Ida.

Influencern Ida Warg, 33, och podcast-profilen Alexander Pärleros, 35, träffades för över tio år sedan. 2018 förlovade de sig och frieriet kom att bli rejält omtalat i sociala medier, då Alexander friade på stranden – utklädd till kvinna!

LÄS MER: ”Klimpens” förlovningslycka med 16 år yngre modellen

Det året blev rejält intensivt för paret, de hann även gifta sig samt bli gravida inom loppet av bara ett par månader. Det var i mars 2018 som Ida avslöjade att de skulle bli föräldrar för första gången.

“Både jag och Alex är superglada över beskedet och kan fortfarande inte förstå att det är sant!”, skrev Ida i inlägget där hon berättade om den stora familjelyckan.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Slutar visa upp sonen Elvis i sociala medier

Sedan dess har mycket hänt för paret, bland annat har de köpt hus i Marbella, i södra Spanien och så har de tagit ett stort beslut för sonen Elvis.

– Jag och Alex har diskuterat och kommit fram till att vi vill inte att vår son Elvis ska vara med på sociala medier längre. Och det här är inget snabbt beslut, det är något vi har funderat på länge, säger hon.

Alexander och Ida vill att deras son ska få växa upp och bli en egen person ifred, utan följarnas ögon på sig.

– Jag känner att det är dags att han får vara sin egen person bakom kamerorna, säger Ida Warg.

Stora familjelyckan – Ida är gravid

Sedan snart tre månader tillbaka bor alltså den lilla familjen vid Spaniens sydligaste spets och huset som de köpt är vitt med stilrena balkonger och uteplatser. Såklart har huset också en stor pool och även den ser ut att vara av högsta skick.

Men det är inte bara det topp-renoverade huset och framgångarna som tog dem till Spanien som paret kan fira. Nu har de nämligen äran att meddela den glada nyheten att de väntar tillökning i familjen! Den lilla familjen om tre ska nu bli fyra och det betyder att Elvis ska bli storebror!

”Tänk att han ska bli storebror och vi ska bli fyra”, skriver Ida i ett inlägg på Instagran.

Och i kommentarsfältet kryllar det nu in gratulationer från alla möjliga håll. Kenza, Rebecca Stella och Daniel Paris är bara några utav gratulanterna.

”Ååååh GRATTIS!!!!!!!”, skriver Daniel Paris.

”Åh vad kul! Grattis!”, skriver Kenza.

”Men ja dööööööööör!!!!!!”, skriver Rebecca Stella.

FOTO:

LÄS OCKSÅ: Ida Warg om varför hon slutade amma sonen Elvis

LÄS OCKSÅ: Ida Wargs skräck under taxiresan – utkastad på gatan

Senaste nytt