Ida Wargs skräck under taxiresan – utkastad på gatan

Ida Warg skulle ta en Uber-taxi med 3 månader gamla sonen Elvis, men blev utskälld, hotad och avslängd. Nu stängs chauffören av och företaget kallar det för "allvarlig incident".

I mars gick influencern och tidigare tv-profilen Ida Warg, 31, och hennes man Alexander Pärleros, 33,  ut och berättade att de väntade barn. Två veckor senare gifte de sig och sedan kunde alla som ville följa Idas graviditet i hennes sociala medier, på Instagram, hennes blogg och på Youtube.

Den 1 augusti meddelade sedan Ida stolt på Instagram att hon hade blivit mamma och fött sonen Elvis Warg, 3 månader. Sedan dess har hennes följare fått se mängder med gulliga bilder av familjen och Ida har startat nästan lika många samarbeten med diverse företag vars målgrupper är nyblivna småbarnsföräldrar.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här!

I det stora hela verkar det som om både Ida, Alexander och Elvis är nöjda med det mesta i livet och mår riktigt bra. Men i söndags gjorde Ida en mindre glad uppdatering i sin storyline på Instagram.

Hon hade beskriver hur hon beställt en taxi från Uber åt sig och Elvis, men möttes av en chaufför som ska ha varit hotfull, otrevlig och skällde ut henne för att han tyckte det tog för lång tid för henne att spänna fast sonens bilstol.

Därefter ska föraren enligt Ida Warg ha kört mot rött ljus flera gånger innan han till råga på allt kastade ut henne och Elvis från bilen långt innan de hade kommit fram till rätt adress.

Här kan du läsa uppdateringen Ida gjorde på Instagram:

Ida Warg Uber storie

Hänt har varit i kontakt med Uber efter Ida Wargs uppdatering och deras pressavdelning bekräftar att de känner till händelsen. De hälsa att den berörda föraren tillsvidare är avstängd och de utreder nu vad de kallar för ”en allvarlig incident”.

– Det här är ett oacceptabelt beteende. Samtidigt som vi fick reda på händelsen kontaktade vi omedelbart resenären och föraren i fråga. Vi utreder nu incidenten så fort som möjligt. Enligt vår policy blir förarpartners avstängda från vår app medan vi utreder allvarliga incidenter, förklarar Daniel Byrne på Ubers pressavdelning för Hänt.

LÄS OCKSÅ: TV3-profilens avslöjande – blev gravid efter läkarens ord

LÄS OCKSÅ: TV3-profilen väntar barn – berättar om problemen: ”Värsta tiden i mitt liv”

Foto: Instagram, Ibl