Följarna i chock efter bilden på Jill Johnson och dottern Havanna

Jill Johnson med dottern Havanna

Jill Johnsons dotter Havanna har vuxit upp och är idag 16 år gammal. Nu visar Jill upp dottern och följarna blir i chock över hur lika de har blivit varandra. Se bilden här!

Countrysångerskan Jill Johnson, 47, är en av Sveriges främsta sångerskor och slog minst sagt igenom när hon vann Melodifestivalen 1998 med den rörande och kärleksfulla låten Kärleken är. Förutom sina framgångar i musik har hon varit öppen om det svåra uppbrottet med ex-maken Håkan Werner, 59. De två skilde sig 2017 efter hela 20 år som par.

Tillsammans har de två barn Havanna Werner och Bonnie Lee Werner. Men faktum är att Jill Johnson fortfarande sörjde efter uppbrottet från exmaken när hon träffade sin stora kärlek Mattias Elg.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

LÄS MER: RÄDSLA Kikki Danielssons oro efter svåra insjuknandet

Så träffade Jill Johnson nya kärleken Mattias Elg

Det var rätt nyligen i SVT:s talkshow Carina Bergfeldt som Jill berättade hur det gick till när hon blev tillsammans med Mattias.

– Vi träffades en tid där jag hade varit otroligt ledsen och jag sörjde mitt förra äktenskap, och börjat komma upp lite ur den värsta ledsamheten och börjat blicka lite över horisonten, berättade Jill.

Jill gick sedan igenom sina gamla meddelanden och det fanns ett som stack ut.

– Jag svarade honom bara lite trevligt att ”tack, kul att du hörde av dig, jag ligger lågt med livet, vi hörs lite längre fram”. Då tyckte han att tre veckor räckte, så då hörde han av sig igen. Sedan började vi mejlväxla. När vi började skriva till varandra fångade han min uppmärksamhet.

Jill är samtidigt oerhört glad att hon träffat Mattias.

– Han får mig att känna mig väldigt trygg och framför allt så är han aldrig i vägen på jobb. Det är inte alltid man kan ha med sig nära och kära på jobb, men jag tycker att han tillför något alltid.

Jill Johnsons nya bild på dottern väcker reaktioner: ”Kopia av dig”

Jill Johnson finns förutom på scenen såklart på Instagram och det är där hon nu visar upp dottern Havanna som får folk att reagera lite extra.

Till bilden som pryds av en nära bild på Jill och dottern Havanna skriver Jill Johnson: ”Första riktiga vårdagen, med mini-me!”.

Och visst är dottern en kopia av Jill. Flera kommenterar nu att de har blivit så lika och skickar sin kärlek till både mor och dotter.

Bland andra kommenterade artisten Jessica Andersson: ”Å så fin bild på er”.

Andra kommenterar även att de två är lika med kommenterar som: ”Vilken kopia av dig” och ”Ja verkligen miniyou”.

LÄS OCKSÅ: Filip Lamprecht om stora förändringen – stöttas efter orden inför alla

LÄS OCKSÅ: Så gick det för alla i Den stora hälsoresan 2021 – här är alla resultat

FOTO: Karin Törnblom/TT / Instagram / ORRE PONTUS/Aftonbladet