Kikki Danielsson har vaccinerats mot corona – berättar om oron

Kikki Danielsson

Kikki Danielsson kunde vi nyligen se som monstret i programmet Masked singer.
Utöver sin tv-medverkan har hon varit flitig på att uppdatera sina sociala medier-kanaler.
Nu skriver artisten om sin stora rädsla efter att ha tagit coronavaccinet.
”Dödsångest”, skriver hon.

Kikki Danielsson, 68, är en riktigt folkkär kändis. I decennier har hon bjudit på sång och oförglömliga framträdanden. Hon är en av Sveriges främsta country- och dansbandssångerskor genom tiderna.

Förutom en strålande karriär som soloartist så har Kikki tillsammans med Elisabeth ”Bettan” Andreassen och Lotta Engberg uppträtt och turnerat som supergruppen Kikki, Bettan & Lotta. De har främst gjort sig kända för den hiten Vem e' de' du vill ha som slutade på en tredjeplats i Melodifestivalen 2002. Dessutom har Kikki kammat hem Melodifestivalen två gånger med låtarna Dag efter dag, 1982, och Bra vibrationer, 1985.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

LÄS MER: BESLUT Pernilla Wahlgrens överenskommelse med nya killen

Kikki Danielsson var med i Masked singer – dolde sig under monsteret

På fredagar har tittarna kunnat följa det spännande programmet Masked singer på TV4. Programmet går ut på att panelen ska gissa vem som gömmer sig under masken. Hittills har det gått extra bra för Pernilla Wahlgren som bland andra gissat rätt på Sven Melander, Robert Wells och Johanna Nordström.

Och vem ställde upp i programmet om inte självaste Kikki Danielsson! För ett par veckor sedan åkte hon ut – för det var nämligen Kikki som gömde sig under monstret-masken, vilket panelmedlemmen Nour El Refai gissade rätt på.

I Masked singer fick vi även se Kikkis humor glänsa då hon skojade om ”vakterna”, som enligt henne var väldigt tilltalande och hon uttryckte att det var synd att hon inte fick prata med dem.

– Det är ju så konstigt i det här programmet, det är ju jättemånga snygga killar här, men jag får ju inte prata med någon, jag får gå med den här tröjan ”don't talk to me”, sa hon i programmet.

Kikki Danielssons rädsla efter vaccinsprutan – ”dödsångest”

Kikki, som dessutom är flitig på sociala medier, har nu berättat på Instagram att hon fått sin första spruta vaccin, men att hon hade dödsångest hela natten på grund av att hon skulle ta denna. Anledningen är att hon var väldigt sjuk i samband med svininfluensa-vaccinet för ett par år sedan.

Till en bild skriver hon: ”Idag fick jag min Första dos Vaccin. Hade Dödsångest Hela natten. Detta härrör sig fr 2009, när jag tog Vaccin mot Svininfluensa. Har Aldrig i Hela m Liv varit så sjuk som då. Det sägs ju att Coronavaxinet har ett helt annat innehåll, men några Biverkningar har ju förekommit. Trodde att jag skulle få Pfeizer, men d blev Astra Zeneca som jag inte ville ha p gr a senaste rapporterna. Ska ta min vanliga Reumatismen, men är osäker på, om det är lämpligt samma dag.”

LÄS OCKSÅ: Carina och Erik Bergs gravidkamp – så höll de det hemligt

LÄS OCKSÅ: Så gick det för alla i Den stora hälsoresan 2021 – här är alla resultat

FOTO: Peter Wixtröm/Aftonbladet/TT

Senaste nytt