TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Kikki Danielssons ärliga insikt efter födelsedagen

12 maj, 2021 
AvLovisa Ström
Den folkkära artisten Kikki Danielsson har fyllt 69 år. Nu berättar hon om den ärliga insikten hon fick efter födelsedagen.
”Jag vägrar”, skriver hon.
Annons
Kikki Danielssons nya drag med sonen Viktor – detaljen i bildenBrand logo
Kikki Danielssons nya drag med sonen Viktor – detaljen i bilden

Kikki Danielsson är en av Sveriges mest folkkära artister och har genom åren bjudit på stora hits som Bra vibrationer, Godmorgon och Papaya Coconut. Under sin karriär har hon också varit med i både det ena och det andra tv-programmet, men så sent som i våras klev hon även ut som monstret i det nya succéprogrammet Masked singer.

Men det verkar inte vara det sista vi har fått se av sångerskan. Nu avslöjar hon även att hon har ny musik på gång.

Kikki Danielssons glädjebesked – efter tuffa året

Precis som för många andra så har den pågående pandemin påverkat den folkkära artisten. På grund av viruset har hennes annars rätt så fullbokade kalender nämligen blivit tom, och både spelningar och turnéer har tvingats sättas på paus. Men trots det vägrar sångerskan sitta och vänta på bättre tider, och på Instagram avslöjar hon för sina följare att hon har nya låtar i görningen.

Annons

”Sulo kom på besök idag och hade nyskrivna låtar med sig. Jag valde tonarter som vi hoppas ska passa. Känns lite ovant att va kreativ, men samtidigt en drivkraft. Spännande att se hur det blir med restriktioner framöver, om det kan bli några livespelningar eller inte! I vilket fall som helst så känns det bra att vara igång”, skrev hon då.

Sångerskans ärliga insikt efter födelsedagen

Men det finns fler anledningar till att fira. Tidigare i veckan fyllde den folkkära sångerskan nämligen 69 år, och på sin Facebooksida skrev hon om känslorna kring dagen.

”Idag fyller jag visst år och självklart ska jag mysa denna dag, men om det är något jag vägrar så är det att lägga till ytterligare ett år till min ålder. Jag har ju inte använt det senaste 1,5 året av mitt liv så därför står jag kvar vid samma ålder. Känns mer rättvist!”, skriver hon innan hon avslutar:

”Nu blir det att baka. Jag tackar redan nu för alla gratulationer som rasat in under natten och morgonen. Ser fram emot denna dag.”

Och under bilden fortsätter det att hagla in ytterligare gratulationer.

”Stort GRATTIS på födelsedagen!”, skriver bland annat en följare.

”Grattis i massor!”, skriver en annan.

”Grattis bästa Kicki, ha en fortsatt fin dag!”, skriver en tredje.

Annons