Tittarilska efter ändringen med Leif GW i Nyhetsmorgon

Leif GW Persson

Under dagens sändning av Nyhetsmorgon hade TV4 gjort en ändring med Leif GW Perssons medverkan som upprörde många utav tittarna. Nu kritiserar de TV4 för beslutet.

På grund av coronapandemin har den populära tv-profilen och kriminologen Leif GW Persson endast gästat Nyhetsmorgon via länk det senaste året, och den ofrivilliga isoleringen är något som har tagit hårt på honom.

– Det har varit hemskt alltså om jag ska ta det med ett kort ord. Man är ju isolerad. Jag trodde tidigare att jag inte har några problem med att vara ensam, men nu har jag insett att det har jag, berättar han bland annat i programmet.

Men nu har tv-profilen äntligen återvänt till studion igen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Leif GW Perssons glädje – efter comebacken

LÄS MER: Lindorffs dotter i olycka – tappade talet

För några veckor sedan kunde Leif nämligen meddela att han fått sin första spruta, och i Nyhetsmorgon berättar han att han känner sig mer än redo för att bege sig ut i samhället igen.

– Det ser jag fram emot. Sen ska jag försöka gå tillbaka till det som var mitt liv, nämligen det normala livet som jag levde, säger han i innan han fortsätter med att berätta vad han ser fram emot mest:

– När jag är på gott humör brukar jag säga att jag ska se till att festa ikapp. Och nu kan jag få titta på barn och barnbarn och sådär på nära håll och inte bara på avstånd eller med hjälp av datorn och sådär. Och det känns förskräckligt skönt. Det är ju nu man inser vad man har saknat.

Och att Leif inte har träffat människor på länge visar sig när han nu gästar programmet. Under dagens program gästade han nämligen studion för att prata om fallet med den tyska terroristen Ulrike Meinhof, och när det började bli dags för att avrunda ursäktade han sig:

– Man är ju lite pratsugen som du märker. Men jag ska försöka tona ner det.

Tittar ilska efter förändringen – TV4:s svar

Och det verkar inte bara vara Leif som är glad över sin återkomst. Även tittarna verkar vara glada över att ha honom tillbaka i studion igen. Så glada att de direkt reagerar när han saknas. På Nyhetsmorgons Facebookssida kan man nämligen se flera oroliga tittare som efter dagens program undrar var han tagit vägen.

”Ingen GW idag??? Varför inte??”, skriver bland annat en person varpå TV4 snabbt svarar:

”Hej! Leif GW var med lite tidigare idag än vanligt. Du hittar klippen på TV4 play ifall du missade det.

”Tråkigt att de gör så. Då missar man ju det man vill se”, skriver då en annan.

LÄS OCKSÅ: Därför har Karin Granberg försvunnit helt från Fråga doktorn

LÄS OCKSÅ: Stefan Odelbergs ödesbesked i Bingolotto – TV4:s svar efter succén med Lotta

Senaste nytt