Kikki Danielssons ord om kärlekslivet under Masked singer

Kikki Danielsson

Efter det femte avsnittet av Masked singer var det Monstret som behövde ta av sig masken och under förklädnaden tittade Kikki Danielsson ut! Hon avslöjar också några detaljer om kärlekslivet.
– Jättemånga snygga killar här, säger Kikki.

Kikki Danielsson, 68, är en riktigt omtyckt profil hos det svenska folket. I decennier har hon bjudit på vacker sång och oförglömliga framträdanden.

Tillsammans med Elisabeth ”Bettan” Andreassen och Lotta Engberg tog de Sverige med storm när de gick ihop och bildade den hyllade supergruppen Kikki, Bettan & Lotta. Gruppen har främst gjort sig kända för den populära låten Vem e' de' du vill ha som slutade på en tredje plats i Melodifestivalen 2002.

LÄS MER: Därför lämnade Pekka Heino SVT efter 32 år
Exklusivt

Dessvärre var gruppen bara aktiva i några år och splittrades redan 2004. Det var först Kikki som hoppade av, redan 2003 på grund av privata skäl. Då fortsatte Bettan och Lotta ensamma i ytterligare ett år, men 2004 så var det slut även för dem. Då fortsatte de tre talangfulla kvinnorna sina karriärer på varsitt håll istället.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Det har Kikki gjort under pandemin

Sedan dess har Kikki fortsatt sin artistkarriär och har bland annat ställt upp i Melodifestivalen flera gånger på egen hand. Annars turnerar hon över hela landet och underhåller sina fans med sin hyllade musik. Dock har pandemin satt käppar i hjulet för henne och sedan ett år tillbaka har det varit stopp på turnerandet.

Men efter kvällens avsnitt av Masked singer visar det sig nu att Kikki i alla fall inte suttit helt sysslolös under hösten och vintern, då programmet spelades in. Iklädd en grön och lila-prickig monsterdräkt är hon nu avslöjad för att vara Monstret i Masked singer.

9 av 10 rekommenderar Svedea – försäkra din hund med upp till 30% rabatt. Klicka här!

Jurymedlemmen Nour El Refai har tidigare uttryckt sin stora kärlek till Monstret och sagt att hon var kär i det. I ett avsnitt fick hon till och med gå upp på scenen för att krama om monstret, och nu när det står klart att det var Kikki under masken konstaterade David Hellenius att det är lätt att bli kär.

– Nu blev man ju kär på riktigt, säger David och Kikki fyller i:

– Jag är singel faktiskt!, säger hon.

Masked singer Sverige

Kikki Danielsson var monstret!

Foto: TV4

Kikki Danielssons avslöjande om kärlekslivet

Något som kännetecknar Masked singer är killarna som bär kostym och solglasögon. Men på grund av sekretessen måste artisterna alltid dölja sig med visir och absolut inte prata med killarna. Detta är något som Kikki upplevde som ett problem.

– Det är ju så konstigt i det här programmet att det är ju jättemånga snygga killar här, men jag får ju inte prata med nån, jag får gå med den här tröjan "don't talk to me", säger hon.

Hade det inte varit för programmets regler om sekretess och det solklara förbudet att prata med de anställda, så hade Kikki kanske alltså passat på att haffa någon av killarna! Men ibland kan alltså små regler som dessa sätta rejäla käppar i hjulen när det kommer till kärleken.

FOTO: Naina Helén Jåma/TT, TV4

LÄS OCKSÅ: Kikki Danielssons glädjebesked – Kikki, Bettan & Lotta återförenas

LÄS OCKSÅ: Så bor Kikki Danielsson – nya bilderna visar artistens hem