Så är relationen mellan Jill Johnson och Danny Saucedo idag

Danny Saucedo, Jill Johnson

Jill Johnsson och Danny Saucedo var med i Så mycket bättre sommaren 2016.
Under inspelningarna syntes de ha väldigt roligt tillsammans och de klickade bra.
Men är de fortfarande lika nära?
Så här är deras relation idag!
Tre tävlingar Benjamin Ingrosso har vunnit genom åren
Slå på ljud

Så mycket bättre är ett av TV4:s mest omtyckta program och det bjuds alltid på mycket skratt och härliga samtal när artisterna flyttar in på den gotländska gården. Förutom att göra om varandras låtar så får artisterna även chansen att lära känna varandra lite bättre.

Programmet har hängt med längre än vad man kanske tror, för sommaren 2016 var man redan uppe i att spela in den sjunde säsongen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Artisterna som medverkade då bestod av Danny Saucedo, 34, Jill Johnsson, 47, Lisa Ekdahl, 49, Little Jinder, 32, Magnus Carlsson, 46, Tommy Nilsson, 60, och Kenneth Gärdestad. Gänget kom varandra väldigt nära och fortsatte hålla kontakten under hösten i deras Facebook-chatt.

Det gör artisterna idag

Danny är just nu högaktuell i Melodifestivalen 2021 med sitt bidrag Dandi dansa. Svenska folket verkade tycka om hans låt lika mycket som han själv, för de röstade nämligen vidare honom direkt till final.

Dock blev hans framträdande inte riktigt som han tänkt sig. Ett litet skämt med en kompis ledde till att den oskyldiga Madeleine blev nedringd under hela kvällen. Något som tittarna blev mycket upprörda över i efterhand.

För Jill Johnsons del var 2020 ett tufft år, då många spelningar och jobb ställdes in. Hon var en av dem artister som fick ta emot ett krisstöds-stipendium, något som hon fick en del kritik för. Och torkan på jobb visade sig fortsätta, vilket resulterade i att sångerskan utbildade sig till sommelier.

– Jag har skrivit musik lite grann, men också tagit det väldigt lugnt och varit mycket med familjen. Och sen har jag ju bestämt mig för att studera till sommelier. Så jag har satt mig i skolbänken, har Jill tidigare berättat om omskolningen.

Utöver det nya yrket har andra roliga saker hänt för Jill Johnson – hon har nämligen funnit kärleken i Mattias Elg. På sociala medier kan man se att kärleken sprudlar mellan paret.

Så är Dannys och Jills relation idag

I Så mycket bättre hade Jill och Danny en flörtig relation och sedan dess har de hållit kontakten via sociala medier.

Jill följer Danny på Instagram idag och hon gillar hans bilder lite titt som tätt. Men Danny å andra sidan har valt att inte följa henne tillbaka. Kanske beror det på att han av misstag slutat följa henne eller så är det ett medvetet val. Men en sak som är säker är att Danny gick på gängets återträff i december 2016. På Facebook la han då upp ett inlägg där han skrev "Återträff" följt av ett rött hjärta.

Jill Johnson, Danny Saucedo

Jill och Danny hade kul under inspelningarna.

Foto: TT

Men dessvärre fick han inte se sin vän Jill då, eftersom hon var sjuk och valde att inte dyka upp.

– Jag kräktes i går hela eftermiddagen och det var ganska våldsamt, jag är inte med er för att jag inte vill smitta er. Jag hade gjort nästan vad som helst för att vara med er, jag saknar er jättemycket, sa hon då.

FOTO: Jonas Ekströmer/TT, LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet

LÄS OCKSÅ: Jill Johnsons mystiska tystnad efter kritikstormen

LÄS OCKSÅ: Därför försvinner Lena PH från Melodifestivalen – efter kritiken

FRÅN FÖRSTASIDAN