Jill Johnson visar upp kärlekslyckan med pojkvännen Mattias Elg

Jill Johnson

Foto: TT/Instagram

Jill Johnson fann kärleken i psykologen Mattias Elg under 2018.
Nu visar hon glatt upp den stora lyckan med pojkvännen på Instagram.
Slå på ljud

Countrysångerskan Jill Johnson, 47, sjunger ofta om kärlek. I hennes eget kärleksliv har det också skett grejer de senaste åren. Under 20 års tid var hon tillsammans Håkan Werner, 58, men paret bröt upp 2017. Ex-makarna har tillsammans barnen Havanna och BonnieLee.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Sorgen över tidigare äktenskapet

Jill har tidigare berättat om sorgen över uppbrottet. I Renées brygga förklarade hon den tuffa tid som väntade efter att ha genomgått en skilsmässa med mannen som hon tillbringat nästintill halva sitt liv med.

LÄS MER: Bingolottos Stefan Odelberg skiljer sig från Berna Inceoglu

Men som tur var så har Jill funnit kärleken på nytt sedan dess. Det var under sommaren 2018 som hon plötsligt dök upp på tillställningen Polarpriset med en man vid sin sida. Mannen visade sig vara organisationspsykologen Mattias Elg, 45, och paret har sedan dess kilat stadigt.

Stora lyckan i relationen efter kärlekskampen

Jill och Mattias lever idag i ett särboförhållande, något som Jill tidigare berättat kan ha både sina för-och nackdelar. I somras berättade artisten i en intervju med Amelia att livet på distans inte alltid är det enklaste.

– Man tappar lågan ibland, och det får vara okej. Det är svårt att vara hundra procent närvarande när man inte kan se varandra med blotta ögat, sa hon då.

På sociala medier syns duon däremot alltid ha det trevligt ihop, oavsett om lågan försvinner ibland. I samband med Mattias födelsedag delade Jill med sig av ett personligt inlägg med bilder på sig och kärleken, samt ett kärleksfullt meddelande.

”Idag fyller han år, min älskade Jämte! Grattis älskling på din födelsedag!! Ser framemot att fira dej i veckan! Älskar dej! Puss / Din Skånegrebba”, skriver Jill till bilderna.

LÄS OCKSÅ: Theo Dietz flirt med Kristin Kaspersen – till Margaux stora glädje

LÄS OCKSÅ: Rania Shemoun Olssons sorg efter dödsfallet i familjen

SENASTE NYTT!