Idol 2023 marknadsföring banner

Bingolottos Stefan Odelberg skiljer sig från Berna Inceoglu

20 jan, 2021 
Stefan och Berna
Stefan Odelberg och hustrun Berna Inceoglu skiljer sig.
Nu berättat Bingolotto-profilen om beslutet.
– Vi var tillsammans i drygt åtta år och gifta i fem. Jag ångrar ingenting, det har varit en fantastisk tid och Berna är underbar på alla sätt och vis, säger han till Aftonbladet.
Annons
7 svenska kändispar som gått skilda vägar 2020
7 svenska kändispar som gått skilda vägar 2020

Stefan Odelberg, 46, har blivit ett välkänt ansikte för det svenska folket genom sin roll som programledare i TV4:s Bingolotto. Sedan i höstas är det Stefan och Lotta Engberg, 57, som styr skutan och duon har kommit att bli väl uppskattade av tittarna.

Skiljer sig från Berna Inceoglu efter fem år som gifta

Tillskillnad från Lottas kärleksliv med doktor Mikael Sandström, som ser ut att gå strålande så väljer nu Stefan att avslöja att han är nybliven singel. Det är i en intervju med Aftonbladet som Bingolotto-programledaren Stefan berättar att han och hustrun Berna Inceoglu har valt att lämna in en skilsmässoansökan efter fem år som gifta.

– Vi separerade i maj och tänkte att vi släpper banden och funderar på varsitt håll hur en framtid skulle kunna se ut utan att man klagar på hur den andra är. Vi kom efter några månader fram till att vi älskar varandra, men på den nivån att det är dags att se om det kan bli ännu bättre på ett annat sätt, säger Stefan till tidningen.

Recept.se Nyhetsbrev
Annons

Beslutet visar sig dock inte vara allt för tufft utan Stefan försöker nu se det med positiva ögon.

– Vi var tillsammans i drygt åtta år och gifta i fem. Jag ångrar ingenting, det har varit en fantastisk tid och Berna är underbar på alla sätt och vis. En av hennes finaste sidor är att hon har stöttat mig i jobbet i vått och torrt. Tänk om hon kan träffa någon som passar henne ännu bättre, det är coolt att känna så. Det största man kan göra är att ge en annan människa frihet.

Relationen till ex-hustrun idag

Idag är relationen mellan Stefan och Berna vänskaplig. Det visar sig till och med att Stefan funnits med som stöd och hjälpt Berna då hon skulle köpa ny lägenhet vid separationen.

– Om man säger så här, kärleken fanns, men gnistan fanns inte, det var dåligt med ”sparkle”. Lågan fanns, men inte tomteblosset.

Framöver hoppas Stefan på att finna kärleken på nytt men i nuläget trivs han bra med att leva ensam.

Annons

Det var sommaren 2015 som Stefan och Berna sa ja till varandra under ett bröllop i Birgittas kapell i Göteborg. Detta efter att Stefan friat 2014 när han åkte Vasaloppet.

När Hänt når Stefan berättar han mer om glädjen över att relationen avslutats så pass bra som den gjort.

”Kan tillägga att både jag och Berna tycker att vår relation har berikat våra liv massor. Att kunna ha en fortsatt relation med någon man levt ihop med är en rikedom och ynnest även om man inte längre är gift”, skriver Stefan i ett sms.

Annons