Därför fortsätter inte Casper Janebrink som programledare för Bingolotto

Casper Janebrink och Lotta Engberg

Foto: TT/TV4

Casper Janebrink ledde nyårssändningen av Bingolotto.
Nu ger programmets produktchef svar på varför Arvingarna-sångaren inte fortsätter att synas i rutan under 2021.

Det spelades en hel del bingo i de svenska hushållen under slutet av 2020. I TV4 kunde tittarna nämligen ta del av fullspäckade Bingolotto-program både under uppesittarkvällen samt på nyårsafton.

Uppesittarkvällen leddes av Bingolotto-veteranerna Lotta Engberg och Stefan Odelberg som även är de två som leder skutan vanligtvis. För Stefan blev det dock hans första uppesittarkväll i TV4-programmet.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Casper Janebrink om att programleda Bingolotto

Efter att stora vinstsummor och bilar delats ut bland ett stort gäng vinnare dröjde det bara en vecka till programmets stora nyårssändning. Även denna leddes med Lotta i spetsen men vid hennes sida syntes inte Stefan utan istället Arvingarna-sångaren Casper Janebrink, 51.

I en intervju med Hänt avslöjade Casper sin stora glädje över uppdraget. Han såg glatt fram emot att få ta sig an uppdraget. Det visade sig även finnas en viss anledning till varför Casper ersatte Stefan under årets sista sändning.

– Jag tror att det var så här att Stefan hade önskemål om att få vara ledig. Då tänkte de på mig och jag tänkte att det kan ju vara kul att hoppa in och hjälpa till där, säger Casper.

Därför kommer Casper inte att fortsätta med Bingolotto

Casper förklarade även att han vikarierade som programledare för Ingvar Oldsberg vid ett tidigare tillfälle och att han efter detta varit öppen med att han gärna gör om det.

TV4 visade sig nappa på detta och därav fick Casper den stora äran att leda nyårssändningen. Och tur var väl det, för många TV4-tittare visade sig vara enliga om att Lotta och Casper var en perfekt duo att fira in det nya året med. Men hur ser det egentligen ut med framtiden för Casper som Bingolotto-programledare? Nu står det klart att Casper inte kommer att fortsätta synas i programmet, iallafall inte som en av de ordinarie programledarna.

LÄS MER: Casper Janebrink om verkliga relationen till Lotta Engberg

”Som det är nu är Stefan och Lotta huvudprogramledare för BingoLotto. Casper står oss väldigt nära och det är inte omöjligt att vi får se honom mer framöver men i dagsläget finns det inget planerat för honom vad gäller att leda BingoLotto som programledare. Självklart står han högt upp som ersättare/vikarie om något oförutsett skulle hända”, skriver Jens Mikkelsen, produktchef för Bingolotto i ett meddelande till Hänt.

Vi kommer däremot få se Casper i rutan vid andra tillfällen. Bland annat är han och resten av Arvingarna nämligen aktuella i Melodifestivalen 2021.

LÄS OCKSÅ: Kikki Danielssons stöd till Thorleif Torstenssons fru Lisbeth – efter plötsliga dödsfallet

LÄS OCKSÅ: Steffo Törnquists familjelycka med frun Caroline Törnquist