LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Kikki Danielssons stöd till Thorleif Torstenssons fru Lisbeth

11 jan, 2021 
Kikki Danielsson sörjer Thorleif Torstensson
Thorleifs-sångaren Thorleif Torstensson har gått bort i sviterna av Covid-19. Dansbandsvärlden är nu i stor sorg och inte minst den goda vännen Kikki Danielsson.
Nu visar hon sitt stöd till dansbandslegendens hustru Lisbeth. ”Kommer sakna dig oerhört”, skriver Kikki på Instagram.
Annons
7 svenska kändisar som har lämnat oss 2020Brand logo
7 svenska kändisar som har lämnat oss 2020

Det var under söndagskvällen som den tragiska nyheten kom om att dansbandet Thorleifs sångare Thorleif Torstensson har avlidit. Han blev 71 år gammal och ännu en gång blev det en väckarklocka om hur farligt det här viruset faktiskt är.

Till Expressen berättade bandets manager Niels Kvistborg att dansbandslegenden låg på sjukhus i en vecka innan han gick bort. Han fick respiratorvård på IVA i Halmstad men hans liv gick inte att rädda.

– Det är ännu en påminnelse om hur farlig den här sjukdomen är. Det är förfärligt. Det finns ingen räddning, sa Niels Kvistborg om Thorleifs bortgång.

Även familjen har uttryckt sin sorg efter Thorleifs plötsliga död.

”Det är med stor sorg som Thorleif Torstenssons familj härmed meddelar att han i dag den 10 januari 2021, i sviterna av covid, stilla somnat in omgiven av sina nära och kära”.

Gifte sig i hemlighet 2019 med Lisbeth

Den älskade och folkkära sångaren gifte sig 2019 med sin stora kärlek Lisbeth, vilket Hänt var först med att rapportera om då.

Annons

Han berättade att de försökte att gifta sig i smyg, men att nyheten kom ut på Facebook då några vänner postade bilder från den stora dagen.

– Vi var väl förberedda och såg till att de närmaste och käraste fanns med på evenemanget. Vi hade verkligen legat lågt, men ett par norska vänner la ut det här på Facebook. Sedan small det till, sa Thorleif då till Hänt.

Efter det hemliga bröllopet bar det av på smekmånad till Turkiet, något som det nygifta paret såg mycket fram emot.

– Vi har aldrig varit där förut, men det lär vara väldigt fint där. Vi ska slappa vid badpoolen och stranden och bara ta det lugnt, sa han då.

Kikki Danielssons stöd efter vännens död

Thorleifs bortgång har verkligen skakat om hela dansbandsvärlden och många stora artister har uttryckt sin stora sorg kring hans död. Kikki Danielsson, 68, är en av dem och nu berättar hon om saknaden till den älskade dansbandsprofilen.

Annons

”Jag har Ytterst Svårt att ta in detta. Min Kära Vän Thorleif, som jag känt och beundrat sedan 70-talet.”, skriver hon och fortsätter:

Thorleif Torstensson, Kikki Danielsson
Thorleif och Kikki D på Stjärnornas stjärna 2019.

”En Legend har gått ur tiden. Du var en Varm och Älskvärd kille, och du hade Tid för Alla. Du har skänkt Så Mkt Glädje och Tröst till SÅ Många Människor. Jag kommer att Sakna dig Oerhört!”

Men Thorleif Torstensson har inte bara lämnat efter sig en musikbransch i sorg. Det är alltid jobbigt för dem som stod honom nära, och det är något som Kikki Danielsson har stark förståelse för.

”Mina tankar går ikväll till Lisbeth, din fru, i denna Svåra Stund. Vila i Frid Thorleif”, skriver Kikki Danielsson.

FOTO: TT

Annons