TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bianca Ingrosso i tårar efter följarens kommentar om ångest

14 jun, 2021 
Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso har över en miljon följare på Instagram och nästan 400 000 prenumeranter på Youtube. Ibland kommer följarna med kritik och nu väljer Bianca att säga ifrån på skarpen!
Annons
Bianca Ingrosso: "Varumärkena tjänar mest på oss"Brand logo
Bianca Ingrosso: "Varumärkena tjänar mest på oss"

Bianca Ingrosso, 26, har blivit en av Sveriges mest framgångsrika entreprenörer och hennes karriär går som på räls! Efter nio säsonger av Wahlgrens värld och diverse säsonger av Talang har hon blivit en riktigt omtyckt tv-profil.

I Wahlgrens värld får tittarna följa Bianca och hennes mamma Pernilla Wahlgren, 53, genom både upp och nedgångar. Förutom tv-uppdragen är Bianca en av Sveriges största influencers och youtubers. Faktum är att hon har över en miljon följare på Instagram och över 380 000 prenumeranter på Youtube-kanalen.

Bianca älskar att vlogga på Youtube, men ibland är det tufft – det händer nämligen att hon får kritik för innehållet i klippen. De negativa kommentarerna är inte så kul att se när hon bjuder in sina fans på ett så pass personligt plan som hon faktiskt gör.

Bianca får kritik på Youtube

Av denna anledning med fansen tar hon därför pauser ibland. Hennes senaste paus var under uppbrottet med pojkvännen Phillipe Cohen, 26. Idag är de däremot ett par igen.

Annons

Trots att många verkar uppskatta Bianca på Youtube finns det en återkommande faktor, nämligen att Biancas vloggar består av mycket mer reklam nu än förr. För ett tag sedan blev många tittare ledsna när Bianca släppte en video om att hon firade påsk – men som istället handlade om reklam för en brun utan sol-produkt.

Och nyligen var det ilsket igen i kommentarsfältet, då tittarna återigen upplevde vloggen som mestadels reklam.

”För mycket reklam i videon idag faktiskt. Känns som du bara släpper videos med samarbeten nu”, skrev en.

”Sorry.. Men saknar de gamla vloggarna. Det är otroligt mycket samarbeten nuförtiden. Som oftast tar upp hela vloggen”, skrev en annan.

Bianca i tårar efter följarens kommentar

I Biancas senaste video har hon valt att stänga av kommentarsfältet då hon är rädd för att tittarna nu ska jämföra hennes mående med andra. Bianca har nämligen fått en kommentar om att det inte är rimligt att hon får ångest så lätt. Det här triggade verkligen igång Bianca med tanke på att den här följaren omöjligt kan veta hur Bianca faktiskt mår.

Annons

– Du, personen här som skriver till mig, så här är det: jag har lidit av en ätstörning majoriteten av mitt liv. Fysiskt och psykiskt sen jag var 12 år gammal, jag är idag 26 år, säger hon i vloggen.

Mitt under Biancas utskällning blir hon känslosam och vill egentligen börja gråta. Men snabbt hejdar hon sig och stänger inne sina känslor.

– Det är en daglig ångest, bara att leva med det. Så förlåt nu men "Fuck you" för att du skriver en sån sak till mig och förminskar hela min dagliga ätstörning som jag lever med, säger hon och fortsätter:

– Sen har jag en enorm ångest över väldigt mycket annat, som jag inte tar upp här, som kommer från mitt privatliv.

FOTO: Youtube, Discovery+

Annons