ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Därför flyttar Samir Badran och Julia Sundquist till Stockholm – egna orden

12 jun, 2021 
Samir Badran och hans blivande fru Julia Sundquist ska flytta till Stockholm! Efter 1,5 år i Linköping har de nu lagt ut sin lägenhet till försäljning. Nu berättar Julia för Hänt om flyttplanerna.
Annons
5 svenska kändispar som gifte sig i hemlighetBrand logo
5 svenska kändispar som gifte sig i hemlighet

Samir Badran, 30, slog igenom för svenska folket efter hans medverkan i Paradise hotel 2013. Efter det har karriären gått som på räls!

Tillsammans med vännen Viktor Frisk, 26, skapade han sedan den berömda duon Samir & Viktor. Tillsammans turnerade de Sverige runt med låtar som Bada nakna, Odödlig och Shuffla. Två gånger var de även med och tävlade i Melodifestivalen.

I oktober förra året kom det kanske inte så oväntade beskedet att Samir & Viktor går skilda vägar i karriären.

– Våra låtar har streamat över 270 miljoner gånger på Spotify, det är ju helt galet! Men nu är det dags att gå vidare, sa Samir i ett pressmeddelande då.

En av anledningarna till att duon splittras är att Samir Badran vill kunna fokusera på sina mäklarstudier. Han började nämligen plugga till mäklare i samma veva som han och Viktor bestämde sig för att lägga det gemensamma musikskapandet på hyllan.

Därför flyttar Samir och Julia till Stockholm

Strax efter att Samir gick ut med nyheten att börja plugga till mäklare så hände ytterligare något stort i hans liv. I en direktsändning av Talang friade han även till sin stora kärlek Julia Sundquist som svarade "ja" på frågan. Sedan dess har mycket hänt för paret, de blev sambos och flyttade till en gemensam lägenhet i Linköping.

Annons

Nu blir det dock ändring på den saken för nu är det en flytt som står på agendan! Samir och Julia ska nämligen flytta tillbaka till Stockholm!

”Vi ska sälja våran lägenhet i Linköping för att bege oss till Stockholm igen. Man kan säga att vi har tagit 1,5 år i Linköping för att sänka tempot i våra liv lite och stressa ner samt plugga som vi båda gör och har gjort här. Nu är vi redo för Stockholm igen!”, skriver Julia till Hänt.

Samirs nya jobb som mäklare

Anledningen till flytten är att Samir har fått jobb som mäklare på den kändistäta fastighetsförmedlingen Unik Fastighetsförmedling.

Företaget är kända för att förmedla bostäder till offentliga personer och så fort de stängt affärer så rings det i den berömda "säljklockan".

”Samir ska börja jobba som fastighetsmäklare på Unik fastighetsförmedling i höst . Jag ska fortsätta med mina studier.”, förklarar Julia.

Paret har ännu inte hittat drömlägenheten, så nu önskar vi stort lycka till och att paret lyckas med studierna!

FOTO: Instagram

Annons