Därför skjuter Samir Badran och Julia Sundquist upp bröllopet

Samir Badran & Julia Sundquist

Samir Badran och Julia Sundquist skulle egentligen ha gift sig väldigt snart, men nu meddelar paret att så inte blir fallet.
– Känns längre bort, säger Julia i en intervju med Aftonbladet.

Samir Badran slog igenom med dunder och brak när han gjorde succé i realityprogrammet Paradise hotel. Snabbt blev han känd landet över och tillsammans med Viktor Frisk skapade han sedan den berömda duon Samir & Viktor. Tillsammans turnerade de Sverige runt med låtar som Bada nakna, Odödlig och Shuffla och två gånger var de även med och tävlade i den folkkära musiktävlingen Melodifestivalen.

Men den senaste tiden har Samir gjort en hel del livsförändringar. För ett år sedan gick han ut med att han bestämt sig för att bli mäklare och strax därefter friade han även till sin stora kärlek Julia Sundquist i direktsänd tv. Bröllopet skulle ha ägt rum nu i sommar och lyckan var total. Men nu meddelar paret att så inte blir fallet.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Samir Badran och Julia Sundquists egna ord om bröllopet – så vill de ha det

När paret gästade Lisa Ankermans Youtube-kanal i början av året pratade de en hel del om både förlovningen och bröllopet. Samir berättade bland annat att frieret var något utav de mest nervösa saker han någonsin utsatt sig för, och Julia avslöjade att hon inte hade någon aning om att han skulle ställa henne den stora frågan. Men svaret blev ett självklart ja och sedan dess har de varit i full gång med att tänka på det kommande bröllopet. När Lisa frågar om de kan avslöja några detaljer om deras bröllopsplaner svarade Julia snabbt:

Så är Linns relation Kristin idag

– Det ska i alla fall inte vara något nyktert bröllop, det går fet bort för mig. Man ska också mixa personer, så att man inte sitter med dem man brukar sitta med. Och inga tråkiga lekar. Vi vill och ha mycket show på vårt bröllop.

Därför skjuter Samir och Julia upp bröllopet

Men bröllopet som egentligen skulle ha ägt rum väldigt snabbt verkar nu bli uppskjutet, och anledningen är såklart de komplicerade omständigheterna. I en intervju med Aftonbladet berättar hon om läget.

– Planen var att vi skulle gifta oss 2022, men nu så håller vi det lite öppet för att vi vill ha ett större bröllop så man kan bjuda alla man vill. Nu börjar ju folk vaccinera sig men det känns ändå lite längre bort just nu. Det kanske blir 2023 till och med. Vi vill att det helt ska ha lugnat sig med corona först, säger hon.

LÄS OCKSÅ: David Lindgren: Keyyo och Hugo Gustafsson dejtar efter Let's dance

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso om första mötet med Pernillas nya kille Christian Bauer