Julia Sundquists chock med Samir Badran efter pussbilden på Instagram

Julia Sundquist, Samir Badran

Samir Badran friade till sin Julia Sundquist i en direktsändning av Talang.
Sedan dess njuter paret av varandras sällskap och Samir verkar mer kär än någonsin.
Trots det får Julia nu en chock över en bild på Samir.
Här får Samir panik på Talang-scenen
Slå på ljud

Det har hänt en hel del i Samir Badrans, 30, liv de senaste åren. Sedan han blev en offentlig person i samband med Paradise hotel 2013 har karriären gått som på räls. Tillsammans med parhästen Viktor Frisk, 26, har Samir släppt många hits och dessutom medverkat i Melodifestivalen vid flera tillfällen.

Samir & Viktor fångade mångas hjärtan och än idag är det många som lyssnar flitigt på deras låtar. I oktober förra året kom däremot det kanske inte så oväntade beskedet att Samir & Viktor går skilda vägar i karriären.

– Våra låtar har streamat över 270 miljoner gånger på Spotify, det är ju helt galet! Men nu är det dags att gå vidare, sa Samir i ett pressmeddelande då.

Samirs nya liv efter succén med Samir & Viktor

En av anledningarna till att duon splittras är att Samir Badran vill kunna fokusera på sina mäklarstudier. Han började nämligen plugga till mäklare i samma veva som han och Viktor bestämde sig för att lägga det gemensamma musikskapandet på hyllan.

”Har varit sjukt nervös inför att börja plugga men nu kör vi!”, skrev Samir Badran i ett inlägg på Instagram då.

Vid sidan av musikkarriären är ju Samir ett välkänt ansikte för Talang-tittarna, där han agerar side-kick till Pär Lernström, 40. Förra året blev en säsong att minnas för Samir när han plötsligt gick ner på knä – i direktsändning.

Då stegade han fram till en plats i publiken där hans flickvän Julia Sundquist, 24, satt. Frieriet blev en riktig succé och Julia svarade ja samtidigt som hon kastade sig upp i Samirs famn och kramade om honom.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Julias stora förvirring efter bilden på Samir

Sedan dess har paret valt att flytta från Stockholm och nyligen kunde man se paret i Lisa Anckarmans Youtube-kanal. Då berättade de om sina bröllopsplaner, men att de kommer få vänta tills efter pandemin. Paret vill kunna ha många gäster på plats och det ska inte råda några restriktioner.

Med andra ord är relationen mellan Samir och Julia mycket bra och på deras sociala medier kan man se att de njuter av varandras sällskap. Men trots det gavs ett tillfälle för Julia att tvivla på sin blivande make.

Det var efter att Julia sett en pussbild på Instagram som hon knappt kunde tro sina ögon. Bilden var ganska suddig och tjejen på bilden ser man knappt. Innan Julia förstod att paret på bilden är Lisa Anckarman och hennes fästman Henrik Elvejord Borg fick hon en riktig chock.

”Omg trodde det var Samir Badran och en annan tjej hahaha”, skriver Julia.

Instagram

Bilden som chockade Julia.

Foto: Instagram

LÄS OCKSÅ: Samir Badran om mäklarutbildningen – stöttas av Julia Sundquist

LÄS OCKSÅ: Därför skjuter Samir Badran och Julia Sundquist upp bröllopet

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN