LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Filip Lamprechts nya liv efter Let's dance – det gör han nu

10 jun, 2021 
FILIP LET'S DANCE
Årets säsong av Let's dance bjöd på allt man önskar!
Och det var Filip Lamprecht som tillslut kammade hem vinsten i Let's dance tillsammans med danspartnern Linn Hegdal.
Men vad gör Filip idag efter succén i programmet?
Annons
Här är 5 saker du vill veta om Filip LamprechtBrand logo
Här är 5 saker du vill veta om Filip Lamprecht

Efter en tuff säsong av Let's dance 2021 stod det klart att Filip Lamprecht, 24 vann tävlingen tillsammans med danspartnern Linn Hegdal, 25. Det var en jämn final mot artisten Anis Don Demina, 28, men det blev tillslut Filip som fick lyfta glasskon och titulera sig som vinnare av Let's dance 2021.

Filip var i totalchock efter vinsten och uttryckte flera gånger i direktsändning sin glädje och stolhet. Dels över sin egen prestation men även tacksamheten till Linn Hegdal.

Dramat bakom kulisserna i Let's dance – Filip och Pegs relation

Filip har haft enorma framgångar när det kommer till att dansa, men livet vid sidan av dansbubblan har varit turbulent. Filips flickvän Peg Parnevik, 25, har uttryckt i sin podcast Pillowtalk att hon inte tycker om Let's dance, dels på grund av att hon anser att det förstört mycket och att produktionen skulle ha skämtat på hennes bekostnad.

– Jag tycker inte om Let's dance. Hela cirkusen och även produktionen har skämtat på min bekostnad. De har förstört så mycket, jag vill inte säga förstört mitt liv, men det har påverkat mig så mycket att jag inte vet hur jag ska förklara för er hur dåligt jag mår, säger Peg och fortsätter:

Annons

– Mitt självförtroende, psykisk hälsa och mitt mående. Jag går i terapi igen.

– Det har påverkat min relation, jag och Filip är tillsammans men vi går i terapi separat och parterapi bara för att försöka hantera det här.

Filip har i intervju med P4 Extra berättat om Pegs jobbiga tid under programmet, då det cirkulerats uppbrottsrykten mellan de två men som de har dementerat.

– Det har ju varit en extremt tuff period för henne. Det är folk som har valt att skriva och höra av sig till henne, skriva elaka saker. Det är extra svårt när situationen är att jag har valt att ställa upp på nånting som är fantastiskt roligt. Det är ju min upplevelse och mitt val, berättade Filip då.

Filip Lamprechts tid efter Let's dance 2021

Filip verkar nu har tagit sig ur Let's dance-bubblan och uppdaterar sina sociala medier flitigt. Han har bland annat synts äta middag ute, festat och filmat fina videos från Stockholm, bland annat Gröna lund.

Annons

Däremot har vi inte sett Peg och Filip umgås. Under första tiden i Let's dance var Peg till en början oerhört flitig med att visa upp Filip på Instagram och hylla honom för insatserna i tävlingarna, men mot slutet var det knäpptyst från flickvännens sida.

Men med andra ord verkar Filip tagit en välbehövlig paus från både jobb och Let's dance. Han ser ut att redan ha startat lite semester och verkar stortrivas med att äntligen få vara ledig efter storslagna vinsten i Let's dance 2021!

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons