LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Därför tvingades Carolina Neurath lämna SVT:s Morgonstudion

07 jun, 2021 
Carolina Neurath

Carolina Neurath har varit singel sedan skilsmässan från Niclas Engsäll. Men inte nu längre! Nya kärleken är ingen mindre än fotbollsproffset Pierre Bengtsson.
Men varför stoppade SVT Carolina efter kärleksavslöjandet?

Annons
Fotbolls EM 2021: 10 kvinnor bakom spelarna i Sveriges landslagBrand logo
Fotbolls EM 2021: 10 kvinnor bakom spelarna i Sveriges landslag

Det var under sensommaren förra året som Carolina Neurath, 35, och ex-maken Niclas Engsäll, 45, skilde sig efter äktenskapet på tre år. Under sin tid ihop visade de ofta upp sin kärlek till varandra på olika kändisbjudningar.

Dessutom har de barn tillsammans, två döttrar. Och det verkar som ex-makarna har en fin relation till varandra än idag! I en tidigare intervju med Aftonbladet gick Carolina närmre in på skilsmässan.

– Jag har ett stort behov av att jobba, skriva, träffa kompisar och träna. Jag är inte heller så romantisk som person och det kan nog skapa en irritation och en frustration i en relation. Jag är också rätt dålig på att uttrycka känslor och prata om känslor, sa hon då.

Carolinas nya kärlek är fotbollsspelaren Pierre Bengtsson

Förra veckan kunde vi läsa en glädjande nyhet för Carolina, och det är var ju såklart att hon hittat kärleken igen! Det var för Expressen som fotbollsspelaren Pierre Bengtsson, 33, bekräftade att de är ett par.

Annons

Och enligt flera uppgifter till Expressen är inte romansen mellan turturduvorna särskilt ny. De ska nämligen ha umgåtts och hängt tillsammans i flera månader – men självmant valt att hemlighålla detta för offentligheten.

– Det stämmer att de är ett par, berättade agenten Patrick Mörk, som företräder Pierre Bengtsson för Expressen.

Pierre spelar själv i det svenska fotbollslandslaget och laddar just nu upp inför EM-slutspelet 2021, där Sverige möter Spanien i premiären. Pierre är dessutom proffs i FC Köpenhamn och har även spelat i Tyskland och Frankrike tidigare. Hur de två träffades är dock inget de gått ut med än.

Därför fick Carolina Neurath plötsligt lämna Morgonstudion i SVT

Carolina som är programledare och journalist är en av SVT:s programledare för det omtyckta programmet Morgonstudion. Där går det att se Carolina titt som tätt, men nyligen tvingades hon lämna studion då hon från ingenstans plötsligt försvann ut.

Annons

Hon lämnade studion i samband med inslaget om Fotbolls-EM, och anledningen är just hennes relation med landslagsspelaren Pierre Bengtsson.

”SVT:s policy är att en reporter eller programledare inte ska arbeta med ämnen som man har privat koppling till”, skrev kanalens pressavdelning i ett mejl till Aftonbladet.

Följt av: ”Carolina Neurath deltar inte i studiosamtal om fotbolls-EM eftersom hon har en privat relation som skulle kunna innebära att hennes eller SVT:s oberoende kunde ifrågasättas.” skrev Sindre Lind-Åkerblom, marknadsförare på SVT:s press.

FOOT: SVT/ Karin Törnblom/TT

Annons