LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kollegornas otippade present till Dennis Johansson efter Robinson 2021

07 jun, 2021 
DENNIS JOHANSSON
Robinson 2021 är över och vinnaren blev Dennis Johansson.
Men i tävlingarna var det en sak som han hade extra svårt för och det var pussel. Nu visar han upp kollegornas pikande present efter vinsten i Robinson 2021.
Annons
Svenska kändisarna du kanske glömt var med i RobinsonBrand logo
Svenska kändisarna du kanske glömt var med i Robinson

Han blir dessutom den första vinnaren någonsin att ta hem Robinson på svensk mark, då årets säsong är unik eftersom den spelats in i Sverige.

Robinson-deltagarna om att inte rösta i det avgörande sista örådet

I det sista örådet saknades flera personer. Där bland Tova-Sophia, Alexander, Elias, Paul Michael och Lovisa Almén. Den sistnämnda deltagaren tvingades lämna inspelningarna efter läkarnas uppmaning. För Hänt berättade Lovisa att det var tråkigt att inte få rösta i det sista örrådet.

– Jag blev väldigt besviken över att jag inte fick vara med! De sa att de behövde dra gränsen någonstans och att de drog gränsen vid att ha med alla som åkte ut på ett normalt sätt. Wrenkler valde att lämna, Alexander, Sophia och Elias fuskade. Jag åkte ut på grund av att läkarna sa att jag inte fick fortsätta. Känns väldigt tråkigt ändå! Hade de beräknat bättre med maten och kylan tror jag att min medverkan i Robinson hade sett väldigt annorlunda ut. De gav ju mat till alla när jag åkte ut som man ser i programmet, berättade Lovisa.

Annons

Även Tova-Sophia var mycket besviken över att hon inte fick rösta, trots att hon fick lämna i Gränslandet för fusk.

– Det var på grund av fusket vi inte fick åka upp till finalen. Tycker det var lite väl hårt. Nu tog de istället upp Anna som var i Gränslandet bara tre dagar och Dean som åkte ut direkt, berättade Tova-Sophia följt av:

– Vi kunde väl fått komma upp och ställa finalisterna mot väggen åtminstone. Vi kunde varit fråntagna rösträtt men åtminstone komma upp och vara med.

Kollegornas present till Dennis Johansson – piken efter Robinson

Dennis hade svårt för pussel under Robinson och detta var något som kollegorna hemma i Skellefteå snappade upp. Och eftersom Dennis snart ska bli pappa så passade kollegorna på att dra två flugor i en smäll.

När han kom hem från inspelningarna hade de nämligen köpt ett babblarna-pussel och ett barbapapa-pussel, som Dennis nu visar upp på Instagram.

På storyn skrev han skämtsamt: ”När jag äntligen är klar med mitt 6 bitars får jag ett 9 bitars. Blir här hela natten”

FOTO: TV4

Annons