LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sofia Wistams oro för 16-åriga sonen Texas – berättar om drogtestet

07 jun, 2021 
Sofia Wistam
Programledaren Sofia Wistam berättar nu om situationen med sonen Texas.
Hon förklarar att hon är orolig för droger och att han drogtestas.
– Det är bara jag som hört från många, säger Sofia i podcasten Wahlgren & Wistam.
Annons
Här är allt du behöver veta om Sofia Wistams succékarriärBrand logo
Här är allt du behöver veta om Sofia Wistams succékarriär

Sofia Wistam, 55, var nyligen aktuell i programmet Den stora hälsoresan som går på Discovery+. Realityserien bygger på det kontroversiella träningskonceptet 16 weeks of hell. Tillsammans med Kalle Moraeus, Marika Karlsson, Patrick Ekwall, Viktor Frisk och Magnus Wislander har Sofia genomgått ett av de tuffaste träningsprogram man kan föreställa sig.

Förutom att synas i tv-rutan med sitt egna program Sofias änglar så har hon dessutom en av Sveriges största poddar tillsammans med Pernilla Wahlgren, 53, med namn Wahlgren & Wistam.

Sofia Wistam om relationen till 16-åriga sonen Texas

Sofia Wistam har idag fyra barn, den äldsta heter Kid Eriksson som hon har tillsammans med Thomas ”Orup” Eriksson, följt av dottern Sindy Rahm som hon fick tillsammans med Anders Rahm.

Hon har mycket kontakt med alla barnen, dock har det varit lite sämre med sonen Texas då han börjar bli stor, enligt Sofia.

– Jag är så avundsjuk på dig som har en sådan kontakt med dina barn, berättade Sofia följt av:

Annons

– För just nu kan jag säga att Texas, 16-åringen, ja det är som frigörelseprocess. Vi har pratat om det förut. Både jag och Magnus står där och liksom ser hur han bara passerar. Det är så jäkla tråkigt. Och det känns verkligen som han försvinner och jag vet, Kid säger det, det är en period, det är en ålder. Och jag vet ju det någonstans.

– Men jag längtar tills han ska komma tillbaks för det känns som att jag vet inte vad som händer i hans liv. Han pratar ingenting med mig.

Sofia Wistams oro för sonen Texas: ”Vill verkligen poängtera”

Och i veckans avsnitt pratade Pernilla och Sofia om mors dag i Wahlgren & Wistam, och det var då Sofia kände att hon ville klargöra en väldigt viktig sak gällande sonen Texas.

– Texas kom till mig och bara ”vadå har du sagt att jag knarkar?” Jag bara ”nej, jag har inte sagt att du knarkar jag har sagt att du gör kissprov. För jag har haft en diskussion”.

Annons

– ”Fast mina kompisars föräldrar har lyssnat och undrar om jag knarkar.” Därför vill jag nu säga. Nej. Han knarkar inte. Utan det är jag som är en över-nojjig mamma som testar. Så att jag vill verkligen då poängtera, för om det är någon jag känner föräldrar till Texas kompisar som är orolig så kan jag lugna er, säger Sofia och forsätter:

– Det är bara jag som hört från många att det är mycket droger och jag villl inte vara en tjat-moster, utan vill kunna slappna av, därav detta.

FOTO: Kanal 5

Annons